HaberTürkten alıntıdır.İftara Palamut var 1 Eylülde av yasağının sona ermesiyle ''Vira Bismillah'' diyerek Karadeniz'e açılan balıkçıların bolca avladıkları 650-700 gram ağırlığındaki palamutlar, tezgahları süslüyor. Kentte 25 yıldır balıkçılık yapan Emin Yılmaz, AA muhabirine, av yasağının kalkmasıyla avlanan balıkların sezonun bereketli geçeceğini gösterdiğini söyledi. Balığın çok olmasının kendileri kadar özellikle dar gelirlinin de yüzünü güldürdüğünü anlatan Yılmaz, ''Halkımız balığı çok özledi. Karadeniz'de bolca avlanan büyük boyuttaki palamutlar, talep görüyor. Balığın fiyatı önümüzdeki günlerde daha da düşecektir. İlk günlerdeki talep yüzümüzü güldürdü'' dedi.
Vay be fiyatlara bak.Bu gazeteler zaten bombacı.Fer haberi fiyasko çıkıyor. 15 tl bir palamutsa artık onun kılçıklarını bile yemek gerekir.
. Eee demekki neymiş. 1) Gazetede her okuduğuna inanmayacaksın. 2) Haberin doğruluğunu İyice araştırmadan konusunu açmayacaksın
Az önce karaburundan geldim... Normal büyüklükte palamut çifti 10 lira Çingene palamutu 3 tane 10 lira.. Balıklar cam gibi.... .
Evet haklısın abi ben gazetenin yalancısı oldum. Geçtiğimiz senelerde palamut 1 tl ye kadar düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam.Belki yine o kadar bol olurda halk biraz balık yemiş olur.
bu fiyatlar tamamen arz talep meselesi, sezon acıldı vıra dedıler, tekneleri personeli makınalarıyla ! tarla sürmüşler mal sahibi gibi ekmiş biçmişler tüm sene ? tane 5 çift 10, hadeee ordan, piyasa bunla sınırlıda değil, et tavuk peynir vs, fiyatlarımız Almanyadan yüksek ! Maşallah ne sabır kudret güç varmış bu millette !
Hadi canım...!!! insanın inanası gelmiyor, ne oynak piyasa ya, ama malum burası türkiye biran unutur gibi oldum!!! .... normaldir...
Bu millette, sabır,kudret, güç var demişsiniz ama, maalesef hiç biri yok, şayet olsaydı, dediğiniz gibi olurmuydu Türkiye, Almanyadan emekli tanıdığım var, emekli maaşı 1200 euro, türkçesini siz hesab edin artık, ALLAH cc şu mubarek günler hürmetine, şu millete akıl fikir versin ne diyelim....
Palamutun piyasadaki en büyük boyunun bir ufağını dün 10 tl ye aldım bugün şirinevlerde de aynı boyu 8tl ye gördüm. Sizin balıkçılar uçmuş bence.
Arkadaşlar marmara adasında bugün palamutun çiftini 15 liraya satıyorlar hemde ada çevresinde yakalanan balık ayrıca kolyozda kilosu 10 lira bilgilerinize rastgele