Merhaba arkadaşlar Benim 4mt bir kayığım var. haftasonu babamla cumartesi sabah sırtı ile palamut avına çıktık. 5 saatin sonunda elimiz boş döndük. Benim sormak istediğim sürüye denk gelmek mi önemli palamut avında? önderileriz varsa çok memnun olurum.
Pazar gunu sabah 6 dan 12 ye kadar tekne ile beykoz cubuklu civarinda dolastik, bisey alamadik... Kaptanimiz kiyiya biraz yaklasmis farkinda olmadan... Kafamin ustunden kursun sallayan kiyidaki arkadasima *** lar...
ben akçakoca tarafında dolaştım bende birşey alamadım. Teknik hatası mı war onu anlamak istedim.. Ama sizi görüpte olta sallayan ayrı bir insan evladı araştırmak lazım
Cuma cumartesi ve pazar burunbahçede sallama çapariye iyi palamut alındı keşke deneseydiniz merayı epey bi balık tutuldu hemde.
Bu sabah lodosta mavi renkli sahte ile 2 palamut alabildim.1ini kaçırdım.Çaparide denedik ancak o usta işi gibi duruyor.Oynağın içerisine daldırmak kolay değil gibi. Geçen hafta pek oynak yoktu,yaylı tek kurşun 5 kulaç sonrası sahte ile 2 palamut,bu hafta ise oynak çok olduğundan hiç kurşun takmadan yine 2 palamut. Ama usta çapariciler 10-15 palamut ile döndüler... Yalıköy/Çatalca'da avı gerçekleştirdik.