Balık çıkamayınca can sıkıntısından evde duran boyun tüylerinden karışık birkaç kombinasyon yaptım; bunları bu hafta sonuna kadar bedenlere donatım önümüzdeki hafta içinde Palamut'u alana kadar devam edeceğim illaki bir gün denk gelecektir diye umut etmekten başka çare yok. Kullandığım köstekler 0,30 mm Tüyler Turuncu, kahverengi, Sarı ve Beyaz boyun tüylerinden oluşmakta. Değişik kombinasyonlardan yaptım. Kullandığım İğne düz 4 numara. Sim olarak daha önceleri bobin olarak almış olduğum yaklaşık 18 çeşit sim'i kombine ederek aralarına attım. Resimler pek iyi değil galiba ama elimdeki makine bu maalesef. Buda daha önceden hazırlamış olduğum yaklaşık 18 simden oluşan set.
Murat özellikle sarı-turuncu takımın çok iyi iş yapacağını düşünüyorum. Biraz daha uzaktan çekersen daha net çıkar resimler...
Gördüğüm kadarı ile en az 2 yada 3'lü tüy kombinasyonla yaptığınız bu köstekler balık olduğunda kesinlikle affetmeyecektir; hatta tekneden bile uzun olacak şekilde çok iyi performans alnıcağını düşünüyorum. Resimler biraz daha net olsaymış iyiymiş ama işçilik çok güzel gözüküyor ellerinize sağlık. İnşallah umduğunuz gibi performans alırsınız. Eskiden bizde değişik şekilde bağlardık bu köstekleri zaman yaratıp bağlayabilirsem bende birkaç resim eklemek isterim.
Teşekkürler Teşekkürler Ersin Birmukabil. Teşekkürler Batuhan bey; Aslına bakarsanız İbrişim'i kastedtiniz sanırım bende eskiden beri onla yapardım ama maalesef çok zaman aldığı için artık uğraşmıyorum ama onun yeri herdaim farklıdır. İyi temennileriniz için teşekkür ederim Teşekkürler Ceyhun; Valla dün beraberdik ama inan hiç dikkat etmedim gece canım sıkıldı uyku tutmayınca 1 saat de yapabildiğim kadarı ile yapmaya çalıştım, sonra birde onları bedene donattım iyi mi Önümüzdeki hafta oralardayım Palamut almadan dönmek yok :thumb:
Teşekkürler Sabri kardeşim Neyse benim bağladıklarım bana bu sezonu rahat rahat çıkarırda; gerçekten bu palamutlar nerde Çayırbaşındaki o yeri bir türlü gırgırlar bırakmıyor bıraksalar o taraftan yanlayan balığı alacaz gibi geliyor karşı anadolu kıyısındaki askeriyenin ordan kaçan balığıda Anadolu yakasındaki arkadaşlar denk getirirse güzel şekilde alıyorlar; kısmet diyelim sular biraz daha soğursa güzel hareketlilik başlayacaktır bende senin gibi düşünüyorum önümüzdeki haftada yavaş yavaş balığın kendini göstereceğini düşünüyorum; inşallah tabimrsparkle