Bu gün güzel bir hava vardı.Lâkin boğaz her yerde aynı berekette değildi.Bizim de avlak bu gün bir boğaz yakışıklısı palamut ve bir zargana verdi. Balıklar rapalaya geldi renk beyaz... Herkeze rastgele... http://f1209.hizliresim.com/11/w/dgz2j.jpg
Kamuran, güzel balıklar. Palamut 2 kişiye rahat rahat yeter. Zargana da tam yemlik vallahi. Tebrik ederim
Kerem dediğin gibi zarganayı bu gün yem yaptık.Biraz önce şile den geldik ama bir şey yok zargana ziyan oldu. Keşke dedim dün asansör yapsa idim.Ama balık yoktu. Şilede iki üç kişi zargana topu ile atçek yaparak çinekop alıyordu ve 5,6 adet almışlardı. Bizde lüfer ve levrek baktık ama boş çıktı.
BUGÜN BENDE SABAH SAAT 6 GİBİ ŞİLE İSKELEYE GİTTİM 12 YE KADAR DENEMEDİĞİM YÖNTEM KALMADI 1 TIK BİLE ALAMADIM. ZARGANA YEM YAPTIK LÜFER BAKTIK YOK, ÇAPARİ AÇTIK ÇİNEKOP YOK, YEMLİ TAKIM YAPTIK ÇİNEKOP YİNE YOK, ZARGANAYA İPEK ATTIM AT-ÇEK BALIK YOK YOK YOK. GEÇEN HAFTA GİTTİĞİMDE İSTAVRİT ÇAPARİSİNE ZARGANA VE ÇİNEKOP ALDIK, BU HAFTA İSKELEYE BALIK UĞRAMAMIŞ. GİTMEK İSTEYENLERE DUYURULUR
Merhaba Hasan ; Sahil tarafın da mantarlı ipek takım ile (zargana takımı at çek. ) çinekop aldılar.Çinekop konusunda bir şey demiyorum.Artık herkezin paşa gönlü bilir.
Çok güzel bir palamut .. zargana da güzel fakat daha da büyüyebilirdi .. 1 metre falan .. daha nice ve güzel avlara afiyet bal şeker olsun ..