Bu Gün Galata Köprsünde Yürürken Bir Baktim Balik Mi Yok Ramazan Diyemi Nedir Balik Tutan Ortalikta Kimseler Yok Bir Tek Eminönü Bölümünde Köprünün Orta Kismina Kadar Yani Asma Kat Diye Tabir Edilen Noktaya Kadar Olta Atmaya Yer Yok Bu Da Tuhaf Bir Durum Düşünecek Olursaniz. Neyse Balik Yok Tabi Istavrit Tek Tük Kefal,az Daha Ilerleyince Bir Den Bire O Ne Dedim Gördüğüm şey Bir Palamut Adam Takmiş Palamut çaparisini Takiliyor Az Ilerde Gözümün önünde çekiyor Kuzuyu Yukari Birden Palamut Akini Başladi 7-8 -9 Tane Palamut Aldilar Bu Sene Erken Düştü Dediler Birisi Gelip Dese Inanmazdim Palamut Bu Mevsimde çingene Palamutu Olsa Neyse Bildiğiniz Kocaman Palamut Baliği Hayirlisi Diyelim Ne Diyelim Ramazan Bolluğu Olur Inşallah.herkese Bol Avlar,hayirli Ramazanlar.
Evet aynen, ben de bugün Boğaz kıyısında çapari ile yakalayanlar gördüm. Tekneler de birkaç gündür alıyorlarmış. Palamut Boğaz'a erken girdi, umarım geçen yıllardaki gibi erken bitmez.
Ananmmm yarın hemen galatadayım dicem ama mesajı gören gider yarın yer bulunmaz.Neyse artık haftasonuna kadar sabır!! Ya bu balık avcılar sahilinede gelirmi acaba ?
bende 15 gün önce birtane torik aldım 1.740 gr agırlığındaydı dünde 5 tane palamut aldım çingene palamut arası tabi egede buyıl palamut bol olacak gibi
evet arkadaslar resımde benden olsun ben tutmadım ama palamut bugun baltalımanında tabır yerındeyse suyun ustunde kaynıyodu bız denedık ama alamadık alan bırkac kısı olmus bunlarıda teknecıden aldık
bugun sabah denedım ama sonu gene koca bır sıfır ama pes etmek yokk bu balıgın baska yontemı yokmu rapala ve caparı harıcı beklemelı bu ıkı yontem fazla yorucuda
Balık yoksa büyük sıkıntı. Geçen hafta duyumlara aldanıp uykumuzdan feragat edip palamut merasına gittik ama sonuç hüsran olmuştu. reeling
balık geldı gectı 15 gun kımsenın tek tuk harıc alabılecegını zannetmıyorum ancak bu sene ıstavrıt son 2 seneye gore rehabetli 1520 gun sonra palamut yapacaktır ama bu hafta ve onumuzdekı hafta olucagını zannetmıyorum oyuzden sıkıntıya gerek yok zarganaya devam
arkadaşlar bu palamutu kıyıdan boğaz dışında tutma imkanımız var mı ? misal ben tekirdağda oturuyorum ne kadar derinlik olması lazım liman yakınlarına gelirmi gelirse hangi zamanlarda geliyor