Arkadaşlar daha bu sene maalesef torık başlamadı ancak. Bu balık sarayburnu kanalda Yozu-ri Torik rapalası ile tutulmuştur..... Mesaj her yerde mesajdır...... Torıkle bile..... El ele verelim koruyalım.....
Şşşttt çok ayıp, var mı öyle özelden bilgi almak. Burdan sorun, burdan cevaplasınlar, biz de öğrenelim. Valla kapatırım özel mesajları görürsünüz, herkese bir tek ben özel mesaj çekerim ona göre, size de söylemem. Ehe, yaşasın adminlik
Tuh yakalandık O.M. den desenize bigli verırken Tabı Private Admin message olayı hehehehe çok güzel....
Neyse hadi izin verdim. Nasılsa, Boğaç ava gidince ben de takılırım peşine. Ondan alırım taktiği. (Sonra burada anlatacağım, diğer arkadaşlar çaktırmayın. )
sırrrayylaaa kardişimmmmm ....Ustam bana hızlandırılmış kurs verecek,valla kızdırmayın atlar kumburgaz'a gider lüfere boğarım siteyi ...Önder ne zaman istersen gel dediii ...
Tebrikler Ali kardeşim güzel bir av paylaşımın için teşekkürler de özel değilde genelde şu engin bilgilerinden bizde faydalansak yoksa ibrahim abiye şikayette bulunurum ona göre
İbrahim abi benim eski dostumdur. Hatta epey eski . beraber paylaşımlarımız var. ama yeşilköyde bir organizasyonda size bugün iskorpit çorbası yapacağım demişti. bende cepten aradım -abi dedim. Ben gelirken ağlardan iskorpit almış arkadaşlar şöyle 2-3 kilo kadar getireyım dedım -yok olmaz dedi. Bana hakaret olur demişti.!!!!!!!! tamam bende elimi kolumu sallayarak gittim organizasyon alanına ne mı oldu... İskorpit çorbasını bıraktım Kraçe ile karmnımızı zor doyurduk..... Ö.M. yok tamam admin gerekli fırçayı attı. genelden yazıyoruz her şeyi..... sevgiler...
valla bizde ibrahim abiye takılınca gelen iskorpitleri ibrahim abiye veriyoruz o bayağı seviyo o balığı ama birgün yaparsa bizde yeriz yani yok demeyiz
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. İmza ayarlarınızı yaparak, isim, yaş, bulunduğunuz şehir ve kan grubu bilgilerinizi yazarsanız seviniriz. Teşekkürler...