Sevgili dostlar ; Bu gün yine hava güzel ve palamutlar artık hızlı geçiyor diye avlakta yerimi 07;30 aldım.Gerçi balık geç başladı ama yine saat 08;00 gibi bir palamut aldım. İlerleyen saatlerde iki palamut daha benim beyaz rapalama atladı.Bir adet palamutu nasıl kaçırdım anlamadım kenera paraler yavaş yavaş yüzdürüyordum, millete takılmasın diye işte o arada ne oldu ise oldu bizim boğaz yakışıklısı bir kafa hamlesi ile iğneden kurtuldu banghead .Tabi onu yakalamak için baya uğraştım ama olmadı.reeling Avı işler dolayısı ile 12;00 sonlandırdım ama ben gelirken millet palamut çekiyorducyrr ey hat içim kan ağlıyarak takımları toplayım evin yolunu tuttuk.:hungry:
takım ''vinas Kamuran abi fotoyu göremedim ama tebrim ederim birde rapala marka model verebilirmisiniz?'' Fatih genelde beyaz renk rapalalar pelikan nitro kullanıyorum.Rapala bedenini sağlam misineden ince tutuyorum.0,23 üst 4m gibi rapala bedeni yapıyorum.
Tebrikler, palamut avı gerçekten çok meşakkatli ve keyifli bir avdır.Bazen balığın kaçması lazım ki çekerken kurtulma ihtimali yüzünden adrenalin her zaman yüksek olsun. Avlarınız daim ve bereketli olsun.