arkadaşlar pazar günü ahmet beyliden tekne ile avlanmaya çıktık kıyıdan iki- üç mil açıldıktan sonra avlanmaya başladık derinlik yanılmıyorsam 50 mt. civarı tam güneş yeni batıyordu ve su çok bulanıktı ben makinamı hazırlayıp yemlerimi taktım ve suya saldım on metre sonra falan misina durdu gitmemeye başladı bu sıradada teknenin kıç tarafında bir balık su üstüne sıçradı bu bizi heyecanlandırdı tabii fakat fazlada oralı olmadım çünkü o sırada makinayla uğraşıyordum sonra makine birden düzeldi ve başladı misinayı boşaltmaya fakat birden gerildi o arkamızda zıplayan balık ben misina boşaltırken oltaya takılmış biraz uğraşla çekebildim tam 1mt.10cm boyunda palaska balığı karnından yakalanmış oltaya resimini göstermeyi çok isterdim fakat geldiği gibi mangal oldu ve bütün gece yakalaya bildiğimiz balık oydu bunada şükür
Hiç karşılaşmadığım ilginç bir balık. Tebrikler. Çok dikkat etmişimdir eğer bir avda ilk oltada bir balık çıkarsa devamı da pek gelmiyor nedense Afiyet olmuştur inşallah. Bir daha ki raporunuzda resim istiyoruz.