Palet ve Maske önerisi...

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında kadango tarafından paylaşıldı.

1. kadango

kadango Gökhan

En İyi Avı:
    En iyi avım,henüz avlayamadığım Trofe Sinarit'dir..
    Arkadaşlar burada bilen daha çok olur diye konuyu bu bölüme açtım.Amacım elbisesiz;inceleme,yem toplama amaçlı en fazla 5-6m dalışlar.Bunun için sağlıklı f/p palet ve maske.Birde şnorkel alacağım ama pek fazla bilgim yok,bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.Bu üç parçaya 100YTL verebilirim en fazla,daha cüzi bir miktar olsa daha iyi olur tabi.Cressi Sub Medusa adında bir maske gözüme çarptı nasıldır?Bugün bir dükkanda Comondo(Camondo olabilir)adında bir gözlük inceledim,güzel birşeye benziyordu.Araştırdım bir bilgiye ulaşamadım bu marka hakkında.40YTL fiyatı vardı...Neyin nesidir bu gözlük?

2. kadango

kadango Gökhan

En İyi Avı:
    Bu camondo neyin nesidir bir türlü bilgiye ulaşamadım.

3. hasan_hasar

hasan_hasar Hasan HASAR

Favori Kamış:
    apnea poverpoint 90--free-sub goldenhorn 100
    En İyi Avı:
    levrek 2.600 kg
    MERHABALAR...
    Araştırmalarıma rağmen böyle bir markaya (camondo) ulaşamadım...
    Sanırım halk dilin de ''MEREDİVEN ALTI'' diye tabir ettiğimiz kolpa markalardan biri olmalı...Daha sağlıklı ürünler'e yönelmenizi önerebilirim.Bu tür kolpa markalar ilerde ciddi sorunlar çıkarabilir...
    sağllıcakla kalın...

4. kadango

kadango Gökhan

En İyi Avı:
    Haklısnız,fakat incelemelerime göre kaliteli birşeye benziyor.Yine de güvenemiyorum,sanırım Mares veya Cressi tercih edeceğim.

5. kadango

kadango Gökhan

En İyi Avı:
    Arkadaşlar Wave Relaxation diye birşey buldum birde.Baya güzel tekcam,temperli,silikon set şeklinde şnorkelle birlikte ama onun hakkında da bir bilgiye ulaşamadım.Wave marka mı onu bile çözebilmiş değilim.