Bu akşam okul sonrası ilk balığımdaydım ve biraz hırslı idim neyse yem olarak gene karides çıkarttım ama karides geçtiğimiz akşamlara nazaran azalmıştı ( fırtınadan dolayı herhal ) tek kişiye yetecek kadar çıkartıp avlağıma doğru yollandım önceki avlağımda balıklar gördüğünz gibi 20 - 30 cm arası idi ve daha irilerini yakalamak istiyordum katolik kilisesinin papaz ından aldığım tiyo ile bir yere gittim. İlk 1 saati boş geçtim sonra bi tane kayabalığı geldi geri saldım ( zarar vermeden ) veee sonra bu babayiğit eşkina geldi ( 43 cm - 1.240 gram ) epey bir zorladı beni ama en sonunda yan yatıp kıyıya getirdim ve kepçeye aldım . Bundan sonra tek vuruş daha oldu oda orta boy bi iskorpitti onuda yeme zarar vermeden yakaladım ahzından yem hiç zarar görmeden geri geldi sonrasında bi aksiyon yaşamadım ama 1-0 olsun bizim olsun taktiği işe yaradı Tüm dostlara samsundan selamlar .. Olta takımım 3 kancalı şamadıralı takımdır ..
Uzun zaman oldu girmeyeli siteye,ama bakıyorumki site sabah gazetesine çoktan satılmışta, haberimiz yokmuş..Yada espiyi ben anlamadım..
Abicim balık havyarlı büyük ihtimalle birazdan temizliyeceğim eğer değilse sölerim ama ben 2 hafta önce gittim 2 balıkta havyar çıktı ve ara verdim bu hafta geldi ve haylen dökmedilerse Denizi seven imam yok usta buralarda
Teşekkürler namık abi islami usuller i bu sefer göz önüne almadık Papaz a danıştık balığı kaptık bilemiyorum yani Taktirin için teşekkürler
Teşekkürler orhan abi sizin balıklarda harika yani zaten bi bandırmalı dayı bi siz bide ben bu balığın peşindeyiz
Ellerine sağlık Ahmetcem Sen tahriklere kapılma ,tutmaya devam et tutamayanlar ,kıskanankar çatlasın diyeceksin kenara çekilceksin
Ahmetcem, balık gerçekten güzel, tebrik ederim. Balık havyarlı mı değil mi orasını ben anlamam, hiç eşkina tutmadım, ahvyarlısı ya da havyarsızı nasıl olur bilemem. Anlayanlar belirtir sanırım. Hatta sen de benim gibi anlamıyor olabilirsin.
Cem; Tebrik ederim, sonunda mavruşgilin annesini kaptın. Papaz'da levrek tiyosu yok mu? Nesil değişiyor. Zamanında biz Papazla koleksiyon için pul alışverişi yapardık, şimdi gençler balık tüyosu alıyor. Daha ne göreceğiz bilmem
Ahmet'cim Tabi eve gelmiş artık el mahkum yenecek.İmam espiriydi ama bizim buralarda hakikaten usta balıkçı imamlar var .Bir tanesi benim "dayım" hatta.Afiyet şeker olsun Kardeşim.Niceleri rasgelsin.Sevgiler...
İlk önce teşekkür sonra da kıskananlar çatlamasın daha güzellerini onlar yakalasın diyorum abim sevgiler saygılar
Şennur abla balıkdan havyar çıktı ama salmamın bir önemi kalmamıştı çünki eşkinayı hızlan su yüzüne çektiğimiz içino esnada hava kesesi patlıyor ve balığı salsanda yaşamıyor açıkca söyliyeyim bırakmak istemedim çünki denizde yakaladığım en büyük balıktı Yorumun için teşekkürler
Teşekkürler abim saolasın Papaz la görüşmeler sürüyor levrek tüyosuda aldım bi yerden ama biraz uzak orası Sağlıcakla kal