Arkadaşlar uzun zamandır kendi kendime düşünüyorum. Bir gölün bir kısmı veya küçük bir göl av turizmi için 15-20 yıllığına kiralansa kirası ne kadar tutar? Bu iş için neler gerekir? Vergisi algısı nedir? Ülkemizde böyle bir avlak varmı? Yada böyle bir avlak yapmak için devletten alınacak izinler nelerdir? Malum dış ülkelerin bazılarında paralı avlaklar olduğunu duymuşunuzdur.
Bende çok gıcık alıyorum paralı avlaklardan..Ufacık yerden balık tutuolar , 1000 mt. karede balık tutuyolar.
paralı avlak derken neyı kastettın golun kenarına gelmek ,piknık yapmak ve balık tutumak ıcın gırıste ucret alan bır yer bılıyorum ankara da
Sazan avı için özel avlaklarımız yeni yeni oluşmaya başladı bunlardan biri köyceğizde diğeride Antalyada köyceğizdeki avlağın linkini şu an veremiyorum ama Antalyadaki avlağın linki aşşağıdadır merak ettiğiniz sorularınızıda bu arkadaşlara ulaşarak sorabilirsiniz Yer: Ekşili Gölü, Ekşili Beldesi - ANTALYA MAGAZINCITY İrtibat : Recep ECER tel: 0532 212 34 01
Ben tv izlerken haberlerde görmüştüm neresi olduğunu hatırlamıyorum, bir turizm beldesinde gölet yapmışlar içinde çipura levrek gibi balıklar var olta veriyorlar size hem balık tutuyorsunuz hem de tuttuğunuz balığı orda size servis ediyorlar. onun dışında maşukiyeye gitmiştim cansu alabalık tesisi orda da gölet yapmışlar orda saati 10 tl den olta kiralayıp balık tuturuyorlardı ama ben sadece izledim bişey tutan görmedim
Verdiğiniz bilgiler için teşekür ederim. Ayrıca konuya yorumları ile katkıda bulunan arkadaşlarada teşekür ederim. Bu gibi yerlerin organizesi iyi olursa; amatör avcıların rağbet edeceği bir yer olacağı kanısındayım.