Selamun aleyküm.Ben 3.kamışımı almak istiyorum vede parçalı olsun istiyorum.Aradığım özellikler 3mt 50-100 atarlı wtd yapmaya uygun(atarından dolayı bana kızmayın bu atarda wtd yapan kamış lazım ayrıyeten pekde pahalı olmasın max 50-60 tl benim aradığım bu özelliklerde sağlam bir kamış şimdiden teşekkür ediyorum.
Hesaplı 50-100 gr değilde 35-80 gr aksiyona sahip olanından var. http://www.anadoluavmarketi.com/u-spro_flashback_spin_s-fiber_35-80_gr_300_m_2dlg_-3174.html
Maşallah mustafa abim çok hızlısın.Eğer 50-100 atarlı bulamazsam bunu alacağım inş.Halka sayısı halka şekli sapının uzunluğu hoşuma gitti tabi parasıda sağol
Bununla kaç grama kadar kulanayım sahteleri?Vede kaç kg kadar levreklerde kullanırım avlağımdan 5-6 kg çıktığı oluyor.
nerdeymiş bu 5-6 kilo levrek sen beni bir zahmet götürüverde öğreteyim sana nasıl avlanılır levrek şaka şaka ben pelican pelistic kullanıyorum 2.70 ucu silikon dolgu 2 parça gayette güzel tavsiye ederim. 40 60 gram atarlı pelican pelistic bu kamışı kullan 5 kilo değil 7 kilo balıgı alırsın bununla kırılmaz o derece sağlam diğer kamışlar saglam olmaz 50 60 lira arası tavsiye etmem