parçalı mı yoksa teleskopik surf kamış?

Konu, 'Kamışlar' kısmında rapalaman tarafından paylaşıldı.

1. rapalaman

rapalaman ufuk

Favori Kamış:
    Pelican London Pelistik+banax st3000
    merhaba,değerli balıkavı sakinleri benim çok merak ettiğim bir konu var,acaba surf kamışlarda uzağa atma konusunda hangisi daha başarılı parçalımı yoksa iç içe olan kamışlarmı?yabancı balık avı kanallarında genelde parçalı kullandıklarını görüyorum.bu konuda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum...şimdiden teşekkür ederim...

2. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Parcalı surf kamış nihai noktadır.

3. rapalaman

rapalaman ufuk

Favori Kamış:
    vedat abi öncelikle cevap için teşekkür ederim.aşağıdaki linkteki kamış almaya değer vasıfta bir kamışmıdır,laserfish markası hakkında görüşleriniz nelerdir acaba...
    http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=13755

4. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Ufuk
    Bu konuda forumumuzda cok yazılıp,cizildi.
    Uzakdoğu malı o kadar cok marka varki,değil ben,hickimsenin bunların icinden cıkabilmesi coğu zaman mümkün olamıyor.
    Surf kamışa meraklı olanlara sadece şunu söyleyebilirim.Herne kadar coğu ürün uzak doğu imalatı olsada,bazı markalar vardır ve onlar bu markaların arkasında durmaktadırlar.Yani herhangibir olumsuzluk durumunda,imalat hatasında yenisi ile değiştirebilir,bir kaza olmuşsa,sahip oldukları yedek parcalarıyla onu eskisine benzer tamir edebilir vs.
    Surf kamışın önder satıcısı Cengiz Balıkcılıktır.İlk defa o satmaya başladığında Türkiyedeki tüm satıcıların (Seafari haric)bu tipten haberleri dahi yoktu.
    Seafarinin İtallicana'sı ile Cengizin Lineaffe'si önemli kamışlardır.
    Sanırım yakın bir tarihte devreye Okuma'da girecektir.
    Shimano markası elbette cok önemli olup,Türkiye distrübütöründe değişme olabilme aşamasındadaır ve önemli yeni tipleride pazara ulaşacaktır.
    Sair markalar arasında hakikaten güzel ürünlerde vardır.Ben yeni bir kamış alacak olsam yukarıdaki yazdıklarıma göre hareket ederdim.
    Sevgiler

5. rapalaman

rapalaman ufuk

Favori Kamış:
    Vedat abi , bu konuda beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.iş gene bilindik markalara kaldı.(lineaeffe büyük ihtimal)Saygılarımı sunar,bereketli avlar dilerim...

6. YassiN..

YassiN.. Yasin

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster 10-30-Shımano Speedmaster 14-40--Shımano speedmaster 25-125 Game Type kamışlar
    Favori Makine:
    Shımano Seıdo 4000--Shımano Biomaster SW 4000 XG--Shımano Sustain 5000 FE
    En İyi Avı:
    Kofana ve Levrekler......