parçalı spin kamış seçimi

Konu, 'Kamışlar' kısmında goqhan tarafından paylaşıldı.

1. goqhan

goqhan gökhan

arkadaşlar bilindiği üzere 1 nisan tatlısu turna avı sezonu açılacağından ötürü sezona hazırlık yapmaya başladık.kıyıdan kullanım amaçlı beğendiğim 3 adet kamışlar arasında seçim yapacağım.sizde önerilerinizi esirgemezseniz sevinirim.en fazla 30gr lık kaşıklar ve 30gr altı sahteler kullanmaktayım.tabiki sizinde turna avı için önerileriniz varsa lütfen yorumlarınızı yazarsanız sevinirim

http://www.avmarketi.com/asp/product/13516/OKUMA-V-SYSTEM-SPIN-KAMIS-270cm-20-60GR

http://www.avmarketi.com/asp/product/5562/Lineaeffe-s-curve-spinning-kamis-2-40

http://www.avmarketi.com/asp/product/132765/ProCatch-Carbospin-Ultra-240-15-40gr-Spin-Kamis

2. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    bu rakamlara çıkacaksan shimano kamışlarda çok güzel indirimler var.ben gerçi deniz için aldım ama catana serisi 10-30 gr olanını tavsiye ederim .denizde denemedim ama evde bayağı bir zorladım kamışı iki büklüm oldu nerdeyse banamısın demedi .shimano kalitesini hissedersin zaten hafifliğide cabası...

3. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

4. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
  5. goqhan

goqhan gökhan

can abicim aslında shimano alivio modelini çok niyetliyodum fakat okuma v-system ilk tercihlerim arasındaydı catana modeli sanırım alivio serisinin daha bi üst modeli bu önerinide değerlendiricem teşekkür ederim

6. goqhan

goqhan gökhan

çok teşekkür ederim cemil abim

7. goqhan

goqhan gökhan

süleyman abi günümüz türkiye şartlarında pek önerilmeyen bi kamış ama vermiş olduğun linkteki yorumlara bakılırsa ihsan abi bayabi memnun kalmış :) fiyatıda uygun teşekkür ederim yorumun için

8. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    su üstü sahteyi ne kadar sıklıkla kullanıyorsun meraya gittiğinde?

9. goqhan

goqhan gökhan

su üstü sahte hiç kullanmıyorum kadir abi

10. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    o halde ProCatch Carbospin Ultra 240 yahut 3mt senin işini görür:) ben wtd dışında oldukca beğeniyorum kullanımını,wdt ye ağırlık vermesem onu bırakmazdım elimden.zira çok hafif,fırlatımıda iyi..
    ben aldığımda 240 fiyatına 3mt vardı,şimdi bakıyorum azıcık tutldu fiyatı bindirmişler:rolleyes:

25 30tl daha ver al okuma alimuna kafan rahat etsin.taş gibi kamış.yakışıklı.ister wtd yap ister gagalı atıp çek:)
    bende 2 tane var ve çok memnunum:)

cengizbalıkçılık dan okuma kamış için fiyat al.karşılaştır diğer yerler ile:)

ben gideyim biraz texsas rig takılayım:cool: belkim birşeyler tutabiliriim:D belkide dünkü gibi hava alıp gelirim:D

11. goqhan

goqhan gökhan

çok teşekkürler kadir abi.aluminanın fiyatını öğrenirim.zaten 4-5 ay önceki surf kamış ve makinamıda ordan almıştım yine cengiz balıkçılıktan alıcam kesin.sanada rastgele inşllh bişiler tutabilmişsindir :)

12. çapari

çapari

Favori Kamış:
    olta,çapari
    En İyi Avı:
    10 kilo istavrit(daha yeniyken ikinci defa balığa çıktığımda :) )
    v-system tavsiye ederim.Bide yanında shimana catana 2500 makina.Tadından yinmez:)