Okuma cedros tele surf 4.20(180tl) alıcam ama aklıma bu soru takıldı buna bu kadar para vericeğime parçalı bi surf kamışmı almalıyım?Bilgili olan arkadaşlara bir soru daha sorucam bir surf kamışla ne kadar mesafeye çıkılabilir teleskobik olsun parçalı olsun ? Teşekkürler
teleskobik kamışta pahalı kamışlar var ve onlardan birini seçmek istiyorum okuma cedros ama atışım ne kadar etkili olur 100gr kurşunla ve makinada kaçlık misina sarılı olmalı?
Salih Bey merhaba, Ben naçizhane bu konuda Lineaeffe'nin kamışlarını da mutlaka incelemenizi ve kararınızı ondan sonra vermenizi öneririm. Surf konusun hem kaliteli çözümler hemde çok fazla seçenek sunuyor http://www.lineaeffe.it/english/home.html
Salih Kardesim,2 parca,4 parca, Teleskopik ozellikleri,sizin kullanım sekil ve amacınıza gore degisir. Sıklıkla seyahat ederde, bu malzemeleri tasıma durumundaysanız teleskopik kamıslar cok daha avantajlıdır. Kolayca heryere sıgarlar. 100 Gr.kursuna gelince, misinan 0.40, beden ve Kostek 0.30-0.35 oneririm. İyi bir makina ve kamısla 100 m.nin altına dusmemelisiniz.Rasgele kardesim. Tevfik.
Cedros fena bir kamış değil..Ama gücün yetiyorsa İtalcanna Kombat ile başlayabilirsin. Taşımak sorun değil diyorsan parçalı kamış daha güven verici...
lineaffe baia grande var bende o30 sarılı 100 gr kurşun ile 100m yi geçiyor.. surf makinalarda kalın misina hızı keser 030 -033 kalite misina iş görür kamışta 100-200 yazarsa sen 100 gr kullan.. fazlası çok esnetiyor kamışı tabii aksiyonun göre extra fast alırsan daha bi yükseltirsin gramajı
Selam Parcali kamislar, kalite duzeyi ayni olmak kaydi ile, teleskobik kamislara oranla cok daha iyi performans sergilerler.. Tasima sorunu, agirlik gibi unsurlar da seciminizde etken olacaktir muhakkak... Rasgelsin
liniaeffe yi öneririm ben de. hem kalite hem de fiyat bakımından çok iyiler. ben teleskobik kullanıyorum ve çok memnunum. ilk defa kullanacaksanız atmak için başta biraz acemilik çekiyor insan. bir de kurşunu savururken sağa sola dikkat edin. mermi gibi gidiyor. atarken makine teli düşerse mazallah kurşun mermi gibi geriye, size de gelebilr.
Arkadaşın sorusuna Ersan abi en güzel ve doğru cevabı vermiş. Benim tecrübemde her zaman parçalı kamışlar surf atışta daha kuvvetlidir. Parçalı kamışı eğer yerden tasarruf için almak zorunda iseniz en az parçalı olanı almanız her zaman işinize yarayacaktır.
lineaffe extrem cast 180 ve sorento kullanıcı sıolarak, ikiside teleskobik lineaffenin üst seviye kamışları. 5yıldır kullanırım çok memnunum. Fakat keşke teleskobik yerine parçalı alsaydım diyorum. Çünkü extreme cast 180 nin kapalı boyu145cm herhangi bir parçalı kamışta sanırım en aşağı bukadar boyu vardır. Atış performansı muhakkak fark vardır. Ama kalitesiz bir parçalı kamışla kaliteli bir teleskobiği kıyslarsak ozamanda teleskobik derim.
Mermi gibi ileri gidiyor, mermi gibi geri geliyor. Sağa-sola da dikkat etmek gerekiyor. Kurşunu hangi tarafa savurak sayın abim?
Tek parcali,iki parcalidan iyidir..iki parcali üc parcalidan iyidir..Üc parcali dört parcalidan iyidir,bu böyle gider..Teleskopik kamislarin sadece tasima kolayligi üstün gelir parcali olan kamislara nazaran...