s.a 2 gün önce bizim burdaki finike/antalya çay ın denize döküldügü yerde silikonla başladım atcek yapmaya sonra yanıma biri daha geldi cam rapala lardan kullanmaya başladı bakdım adam gülüp duruyor yerde parmak kadar balık bakdım levrek nasıl atlamış sahteye kancaya nasıl gecmiş anlamadım aldım hemen suya burakdım kulanıda cekdim tabi büyü gel dercesine demem o ki kücük levregin oldu yerde buyukleride vardır neden atlamadı acep bu sahteden alıcam.... o yer için tafsiye edermisiniz o sahte balıgı fotoluyamadım aklıma gelmedii... lütfen limit altı balıklar suya geri iade yapın..
valla iki sene önce bu cam rapala dedikleri şeyle günlerce uğraştık. birtane bile levrek alamadık. levrek almayı geç avlaktaki levrekleri kaçırdı. silikonla atanlar patır patır levrek alırken bu şey hiç balık alamadı. alınmaz demiyorum ama pek matah bişey gelmedi bana. bitane ustanın elinde görmedim. neyse avlanmaya devam. gündüzleri öyle küçükler gelirde geceleri avlanmak lazım.
Herkes için değişir heryer içinde ancak benim kullandığım ve levrek aldığım bir çok malzeme var,bunların içinde GES Gelibolu Sahteside var.Bu -cam rapala-diye üretilen aslında Gelibolu Sahtesi nin bir benzeri...Orjinali ise şu http://www.avdeposu.com.tr/?urun-12705-GES-GELiBOLU-SAHTESi.html