Arkadaşlar Merhaba, Değerli paylaşımlarınız ve yorumlarınız sayesinde 4.25 teknede kullanmak için Parsun 15Hp 4 zamanlı manuel motor almaya karar verdim. Fakat internetten ve bayileri arayarak yaptığım fiyat araştırmasının sonucunda 4.700 tl den 6.500 tl ye kadar değişken fiyatlar buldum. Öncelikle, ucuz satan bayiden almamın bir sakıncası olurmu? Birde tavsiye edeceğiniz malının arkasında duracak bir satıcı tavsiyeniz varmı? İstanbul'da oturmaktayım, tekneyi Çınarcıkta kullanacağım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Orka Orka Deniz ve Av Malz., Adem bey var gerçekten ilgili bir arkadaş, her zaman yardımcı olur, satana kadar değil sattıktan sonrada malının arkasında. Hayırlısı olsun.
http://www.hazirolta.com/parsun-4-zamanli-15-hp-uzun-saft-motor-f15-bml-urun18017.html Bu siteden bir çok kez alışveriş yaptım. Son derece güvenilir ve malının arkasında duran bir firma. Bir ara %10 üye indirimi yapıyorlardı telefonla bilgi al istersen.
Şimdi biraz kararını etkiliyecek ama sakın Parsun motor alma fiyatına bakıpta sakın aldanma. Parsun Çin malı çok daldik bir markadır. Neden öyle dediğimi soracak olursan açtığım konuları okuyup nedneelrini uzun uzun öğrenebilrisin. Parsun yüzünden başıma gelmeyen kalmadı.