Merhaba arkadaşlar hafta sonu yeni keşfettiğim merada yaklaşık 3 gün sadece gözlem yaparak levrek gezdiğini gördüm ve hemen takımı alıp gittim ama sahteyi takip ediyordu ve atlamıyordu bende babamın yakaladıgı kefali suya attım ve başladım beklemeye ve yarım saat geçti yada geçmedi köpüğün yanında bi karartı gördüm ve bi baktım kefal zıplamaya başladı levrek şak diye bir ses ile balığı aldı ama kanca girmedi kafasından takmıştım oysaki ama olmadı sonra babamın yanına gittim ve kefali aldım gene ama bu sefer küçük kefal yoktu bende büyük yaklaşık 200 gr lık bi kefali bağladım ve başladım beklemeye ve birden mantarın suda oynaşmasını izledim yanımda babamın arkadaşı serdar amca vardı hiç levrek çekmemişti ve çekmek istiyordu bende oltamı ona vererek video çektim paşamız 2.700 gr civarında gelmiştir. video aslında uzun ama biraz kestim mera belli olmasın diye ) http://www.youtube.com/watch?v=ASHT2bLUCXk video yu 1080p ile izlerseniz video yan durmayacaktır bilgilerinize
tebrik ederim güzel bir levro almışsınız paşa sanırım yatak levreği mekanın daimlerinden bu arada mekanda güzelmiş haa
Tebrikler levo çok şahane sizi fazla üzmeden gelivermiş bu levo bol trofeli avlar her zaman irileri rast gelsin...
aynen abi yatak levreği çok güzel sagol abi valla fazla hareket etmedi neden dersen balık zaten yorulmuştu mantar büyük olunca balık çok oynadı birde video daha uzun ama kestim meradan dolayı sagolasın abi hiç üzmedi valla
Tebrikler Seyit, güzel bir levrek yakalamışsınız. Video da çok güzel ve gaz verici olmuş. Bu mevsimde levrek avlanacaksa bence en uygun yöntemi kullanmışsın. Niceleri rastgelsin.
Seyit bravo gayet güzel bir taktik uygulamışsın:thumb: Yemli av her zaman birinci tercihimdir gerçekten tebrik ederim:thumb: