at çek sisteminde gelen paşalar!! kamış: 2.70 fladen misina 0.35 maxim sahte:river2sea 120 f !! ve sea horse !! avlak yeri kundu da bir avlak!! gelen paşalar levrek!!! avlanma saati 00 00 gece den sabah 00 05 e kadar spining!! herkeze rastgele balıkavı dostları!!
Merhaba arkadaşlar;ben Barbaros.Antalya'ya sene başı taşındık.Kundu ne tarafa düşüyor acaba onu soracaktım benim google earth çalışmadı da benim de son bir sene de Antalya ve Ankara'dan aldığım at-çek ekipmanları var. Acaba çallıdan otobüsle gidebilirmiyim.Eğer uzaksa da bir ara kaçamak yaparız enişteyle gideriz. hepinize sevgiler rastgele.Ha unutmadan levrekler hakikaten çok güzel darısı başımıza
Arkadaşlar merhaba Antalya konyaaltı hava durumuna baktımda pazartesi perşembe arası sıcaklık ve nem düşüyor ve rüzgar kuzeybatıya çeviriyor.Yarın inşallah sabah ilk otobüsle güvenlik mahallesi çallıdan boğa çayına at-çeke gideceğim Rastgele
Tebrikler. Sahtelerin tam olarak linkini gönderebilirmisiniz? Balıkların geldiği saati ve avlandığınız kıyının şeklinide öğrenmek isterim(Dere ağzı, Kayalık, Kumsal gibi) Ayrıntılı yazarsanız sevinirim.
bol sans iyi av olmuş kundu çayının denize döküldğü yerde gece baska ne balıklar yapar bilginiz var mı.? RASGELE
Habib Bey avınız daim olsun, av yerinizi tam olarak tahmin edebiliyorum, sezon daha yeni başladı fakat şu aralar oldukça verimli bir bölge, benim de av bölgem orası Antalya'nın bohçacılarını iyi bilirsiniz o yüzden tam koordinat vermemeniz çok önemli Bunlara ek olarak seahorseların baş kısmı kırmızı olanlarınıda tavsiye ederim, yine o bölgede iş yapanlar arasında rover serisi var. Daha iyi avlar yapmanız dileğiyle, saygılar...