Sevgili amator balik avciları; Çeşitli tarihlerde yaptığımız levrek avlarımızdan birkaç kare ve biraz bilgi paylaşmak isterim. Avlarımızda kullandığım malzemeler: -2 Yüzüğü kırılmış 2.40'lık 10-30 gram atarlı at-çek kamışı. -9 cm lik mavi ton ağırlık lı,ortalama dalarlı bir sahte.Adı ''façalı''olmuştu,balıkların saldırılarından tam bir yaralı balık haline gelmişti ama malesef son avımda misinanın acizliğine uğrayıp bir yaramaza kaptırdırm. -0.24'lük misina -50'lik tek bilyalı makina(malesef makinamı bozdum ve balıkları sevgili partnerim Burak Mancar'ın bu yedek 50 lik makınasıyla aldım.10 veya 15 liralık bir makina.Kötü dersem ihanete girer). Denizin durumu: -Ağırlıklı olarak 5-7 bol köpükü ve buna paralel olarak bol yosunlu Marmara denizi. Hava durumu: -Hava,avlarımızda ağırlıklı olarak kapalıydı,rüzgar değişken ve sıcaklık 10 derece civarı oldu genelde. Not:Ellerim yosun temizlerken batan iğneler yüzünden delik deşik oldu.Balikların hepsi en az 6 en fazla 9 saatlik at-çek denemesiyle alınmıştır, biraz inat etmiş olabiliriz.Balıkların herbiri en az 5 dakikalık uğraşla kenara alınmıştır.(belki kaybetme korkusu,belki kepçe kullanmama,belki de olması gereken zaman)Özellikle büyük olan balık beni manevi açıdan doyurdu diyebilirim.Levrek balığının kalbimde ki yeri her avımdan sonra daha da büyümeye başladı.Kendisine huzurlarınızda saygı ve sevgilerimi sunarım. Bu zevki tadabildiğim için binlerce şükür olsun. Herkese sağlıklı,huzurlu günler ve temiz avlaklar da bol balıklı avlar dilerim. Rastgele.
Ah be Emre kardeşim oldu mu şimdi, kaç gündür karavana atıp hüsran raporu verirken bunlar nereden çıktı Avın daim olsun güzel kareler. Böyle gördükçe de kurtlanıyorum gecenin bu saatinde atçeke gidesim geldi şimdi. Avlarının devamını dilerim. CÜMLETEN RASTGELE.......
teşekkürler ederim Kadir aga.4 Mart'ta kısmetse Runtalya'ya katılacağım.Belki olta atmak nasip olur.Selamlar.