Sevgili forum üyeleri hepinize merhaba! Bugün saat 16:00'da işten geldikten sonra hiç aklımda yokken balığa gideyim dedim ama hissettim ya bugün paşa beni çağırdı hava müsait deniz müsait daha ne olsun tuttum avlağın yolunu! Geçen yıl tam bu zamanlar 1 ay boyuncada güzel avlarımız olmuştu işte o zamanlar tekrar geldi çattı! Avlağa gitmek için hazırlanırken sevgili abim Ümit Çakır'ı (alcedo) aradım hadi abi dedim balığa kendisi şehir dışındaymış derken ben avlağa vardım. At çek, at çek derken yok su üstü, olmadı su altı yok bu renk daha iyi, ama bunun aksiyonu daha güzel derken çoktandır aklımda olan bir sahteyi iliştiriverdim! Attım daha ilk atışımda paşa KÜT dedi biniverdi sahteye işte özlediğim o ses cıııııııııııııııııııııır kısa bir mücadelen sonra balık kıyıya yanaştı yanımda yardım isteyeceğim bir partnerim olmadığı için bir elimde kamış bir elimde kepçe paşa ha kaçtı ha kaçacak derken paşa kepçede derin bir ohhhh çektim! Neyse lafı fazla uzatmadan ekipman bilgilerine geçeyim ve sizleri fotolarla başbaşa bırakayım! Daha irileri sizlerin olsun! Hepinize RASGELE! KULLANILAN EKİPMANLAR: KAMIŞ: Okuma Safina-X 2.40 10-36 Gr MAKİNE: Ryobi Kobe 3500 MİSİNA: Berkley Whiplash Crystal 0.10 mm (Leader yok) SAHTE: Strike pro JL-120F Renk: R1140B KLİPS : Okuma rapala halkası no:6 Temizlerken midesinden çıkan kaya balığı!
Tebrikler Halil. Balığı saat kaç civarı aldın? Aldığın balık bizlere de umut aşıladı, niceleri rastgelsin.
tebrik ederim arkadaşım güzel bir balık. bu sahteden de hemen sipariş verilir...ne kadar levrek almış sahte varsa bende alıyorum; ama hala levrek alamadım o ayrı
tebrikler. bu levrolar ne zaman saos a gelecek acaba ayrıca aç gözlülüğün sonunu ödemiş levrek. zaten yemişsin yiyeceğini, ne aranıyorsun
tebrikler Halil güzel bir levro almışsın afiyet olsun:hungry: sahtende güzelmişhihi her bölgede çalışan nadir sahtelerden,kıymetini bil dikkat etmen husus gözü çabuk düşüyor bu sahtenin
tebrik ederim çok güzel bir levro kandırmışsın strike pronun jl120 f serisi hakikaten güzel seri benimgibi adama bile balık aldırdı gerçi 206a ile almıştım ama olsun seri aynı
Cok guzel bir levrek tebrikler.Bende yakinda yemli denemelere basliycam. Firini cok guzel olur afiyet olsun:hungry:
Teşekkür ederim Alper! Paranı boş yere harcama derim ben levrek avında başarılı olmuş bir iki sahte alsan yeterli, sonuç olarak eğer avlakta levrek varsa atlamaması içten bile değil! Rasgele!
Teşekkür ederim Caner! Benim hayalimdeki yerlerden biridir saro'da levrek avı yapmak lakin buradaki avlardan daha verimli geçmektedir, sabret derim beklediğin paşayı elbet alacaksın kollarına, bak dikkat et ellerine demedim KOLLARINA!