Sitemizdeki tüm üyelerimizi saygı ve sevgiyle selamlarım Site ve sitedeki tüm faaliyetlerle üye arkadaşlarla çeşitli paylaşımlarda bulunmayı çok sevmeme rağmen inanın işlerimin yoğunluğu dolayısı ile sizlerden ayrı kalmaktayım. Zaman buldukça sizlerle olmaya çalışıyorum.Her neyse lafı fazla uzatmadan sizlerinde o iyi niyetinize ve paylaşım duygunuza sığınarak bana yardımcı olmanızı rica edicem Kısmet olur ise bu yaz 23 Temmuz 7 Ağustos arası ya Çanakkele'ye yada Tekirdağ Gümüşyaka'ya gitmeyi niyet etmekteyim. Bu bölgelerde nerelerden hangi takım ve yemle belirttiğim tarihlerde kıyıdan ne avlayabilirim. Siz saygıdeğer üyelerimizin o engin bilgilerini benimle paylaşmaları neticesinde şimdiden plan yapıp hazırlık yapmak isterim. Yapacağınız paylaşımlar ve bilgi aktarımları için şimdiden teşekkür eder sizleri ALLAH'a emanet ederken en güzel avların ve en güzel günlerin sizlerin olmasını dilerim
bende duydum canakkalede ve otarafda ıyı cıpuraa yaptını duymustum arkadasımın abısı orda ıkametgah edıyor oda balık meraklısı yengec yavrusu ve saglam kurtla karagoz cıktını duydum
hemşerim senin ne işin var oralarda gitsene memlekete.. ben beşikdüzü-çarşıbaşı- akçaabatta denize olta atmayı düşünüyorum tatilde.. senide beklerim.. vedat baba var çanakkalede ona bir sor istersen.. forumda troud baba diye geçiyor ismi..