selamlar...dostlar pazar aksamı lüfere cıkacagım,malum burdan konustugumuz ve henüz tanısma fırsatı olmamıs arkadaslarla tanısıp avın güzel gececegıne ınanıyorum..hava yagmurlu dıyor ama gece lüfer sabah palamut yapacak gıbı gelıyor..havanında cok sert gececegınıde sanmıyorum...gelmek ısteyen arkadaslar varsa basım üstüne.. Sevgiler..
ben balıga,balık bana tutkun... anladım kardesım.desene terslık olmus..gelmek istersen mera bellı..alıco abıde gelıriz dıyordu,umarım gelır.bakalım
Selamlar Nerde olta atmayı düşünüyorsunuz? Özelden de söyleyebilirseniz eğer işlerimi halledebilirsem ben de katılmak istiyorum ve tahminen saat kaç gibi toplanılacak?
Bende gelmek isterim. Lakin sabahlıcaksanız geliceğim çünkü gece taksi hariç eve dönmem pek mümkün olmaz. Malum taksilerinde fiatlşarı belli eve kadar 30 lira yazar herhalde. Özelden dönersen memnun olurum murat kardeşim.
Merayuı bilmediğim için, kaçlık kurşun alayım yanıma evde kalan kurşunlarım 60 ve 50 lik kurşunlar yeterlimidir. Yoksa ..?
ıbrahım.merayı tam bılmesende su an bogazda avlaniyoruz..ve lüfer su an kanalda,ve artı lüferı hıc bir zaman 50,60 gr kursunla alamazsın..bogazda akıntının hakim oldugu bir merada en az 150 atman gerekliki kursunu sabitleyebilesın..eger 50 atarsan buluncagımız merada alp,in mekanına kadar gider,ve oda görmedıgi icin seni üstüne atar
dolasırsınız. sonra 2 saat caparı ayıkla mısal uskudar radarın orda avlandıgımız dönemlerde en az 200gr kursun atarız,kaldı ki atıp buluncagımız yerden sag tarafa yaklasık bı 15 metre yürür ve o kadarda saglı atmamıza ragmen gene akıntı alır götürür,akıntının yogun oldugu dönemde,gerci sürekli akıntı hakim ama dönem dönem daha yogun olur..ben 150,170,180 getircemki sabıtleyebıleyım..
ben balıga,balık bana tutkun... ah be alp,im ne olacak gel iste..bende pazartesi izinliyim,pazarı o yüzden sectim,ama balık bı bollassin hastayım dıyıp 3,4 gün gıtmıcem..gecen sene nerdeyse hıc cıkmadım lüfere,ama bu sene kacırmak yok...
ben balıga,balık bana tutkun... evet alp hepsının haberı geldi dizimi dövmekten baska bisey gelmedi elimden is geregi cok cıktım yurt dısına egıtıme shov,a oralardayken bile aklımda oltam,makinam,ve lüfer vardı düsün ama bu sene gecen senenin boslugunu saglam doldurcam,yenı bır yer haberi geldı..eski ustadlarımdanda onaylandı,dogrulandı bu..harika lüfer,kofana,levrek,kalkan yapıyor..daha 1 ay zamanı var ama oranın yapmasına..