Öncelikle herkese merhabalar uzun bir süredir iş yoğunluğu hava koşulları nedeniyle araverdiğim balık avına, çesmede yaptığımımız keyifli mercan avıyla tekrar başlmış bulunuyorum pazar günü sabah erken saatlerde ben bület abi güven abi ve hakan arkdaşımla belli bir noktada buluşarak baslayan güne güzelbahçedeki yapılan kahvaltı ve yemcimizden aldığımız mamun ve sülünes sevgili kaptanımız mehmet ali kardeşimle buluşarak start verdik hafta içinde devamlı değişen hava raporları yüzünden bir türlü gitsek gitmesek, acaba esermi cok hava lodos gibi bazı endişilerimiz tekne binince son buldu hava gayet güsel ve tum gün 2-4 yağ gibiydi bizde bundan yararlanarak en sevdiğim av olan çapasız akışla mercan denemeleri yaptık ve oldukça başarılı olduk herkeste 3 er 5 er mercan aldı bunun yanında karagozler mandagozler ile yeteri kadar balık alındı takımlara gelince 100 gr çift tarafı delikli kurşun ve 022 angel kiss soft misina ve 024 asso ultra takım remixon 1522 siyah çapraz iğne kullanıldı cok fazla yazmayı beceremediğim için şimdlik bukadar yazıyorum şimdi resimlerle size ava ait görüntüleri sunuyorum herkese iyi haftalar dilerim SABAH ERKEN SAATLERDE MERCANLAR TEKER TERKER ALINIYOR
Mutlu abi tebrik ederim raporunu görmeyeli uzun zaman olmuş gerçekten özlemişiz, bundan sonra daha sık göreceğiz inşallah.. 4'ncü resimdeki Karagözde oldukça iriymiş.. Karagözler sülünesle, Mercanlar mamunla yakalandı sanırım doğrumudur abi? ekipteki diğer arkadaşlarıda kutlarım, selamlar.
saol kardeşim inşallah gittikçe atarım raprları 4. resimdeki karagoz oldukça iri 400 gr civarı resimde yeteri kadar buyuk gorunmuyor cekimden dolayı yakalanma anında kaptan oltasını yatırıp teknenin arkdasına gitti kasnak oyle hızlı acıldı ki hemiz şaşaırdık daha iri birsey bekliyorduk ama buda iri oldukca karagozler hem mamun hem sülünese geliyor mercanlr ise mamunu daha cçok seviyor
Tebrikler Mutlu bey çok güzel bir gün , çok güzel bir av olmuş . Mercanlar ve karagözler süper dahasına rastgele.
Mutlucum ekip olarak tebrik ederim. epeydir özletmiştiniz mercanlar çok güzel görünüyorlar ! c.tesi - pazar tekneyi çektim zehirli boya ve iskele yapımı ile uğraştım, mezata da pek balık gelmedi, anlayacağın hafta sonu yorgunlukla geçti, artık önümüzdeki haftalara diyelim. bu arada Bülent kardeş mi zayıflamış, yoksa resimden mi (merak ettim) şansınız ve neşeniz hiç eksilmesin
Yanan Baliklar Dostlar belliki av ve keyifler yerindeymiş tebrikler. Akdenizin doğusunda mercan sabah ezanı ile 08,30 arası iş yapıyor sizdede öylemi? Dostlukla.
Mutlu kardeşim uzun bir aradan sonra sizleri ve raporunuzu görmek beni sevindirdi Biz de bu pazar için gidelim, gitmeyelim derken gitmemeye karar verdik ama balıkları gördükten sonra keşke gitseymişiz dedim Ellerinize sağlık, şansınız bol olsun...
Maşallah, heryerden mercan, karagöz raporları geliyor. Bu hafta mercan, karagöz, turna, alabalık derken, gözümüz gönlümüz açıldı gerçekten. Sıcak günlerin gelmesi ve tatlısuda turna, alabalık sezonun açılması ile birlikte, av raporları da çoğaldı hali ile. Tabii olarak, yaz günlerinin gelmesiyle Mutlu da kendini sulara bırakmış. Uzun zamandır raporlarını görememiş olsak da, yine içimizi açtın Mutlu, sağol. Daha da bereketli avlarınız olur inşallah, rast gelsin arkadaşım. Bu arada Güven'in de, elinde balık olduğu zamanki o mutlu yüz ifadesini yeniden görmek çok güzel. Kendisine de selamlar.
teşekürler salih abi bende 2 aydır fazla baliği cikamadım biliyorsunuz ozbekte de balik bu mevsim de az bu arada tekneyle ilgili yardim gerekirse ben hazirim selamlar abi
teşekürler sevgili şennur evet bir zaman yazamadım ama bundan sonra yazarım güsel yorumların için ayrıca teşekür ederim mevsimde açıldi artık senide mercan ve çipra çekerken görelim
Çok teşekkür ederim, Aleyküm selam. O balığın hikayesine gelince...Aşağıdan kafa ata ata gelen balığın mercan olduğu belliydi ancak takım değiştirip 1522 Mustad'a geçince içimi bir korku saldı, ya iğne açarda balık kaçarsa diye.Netekim fotoğraftanda görüleceği üzere iğne hafif açılmış ve tam balığın ağzının ucundaki et parçası tutuyor.Gerçi balık pek iri değil ama 1522 Mustad'a göre hayli cüsseli.Aslında bazen kendi kendime diyorum ki, adrenalin olsun diye ince takım,ince iğne kullanmak lazım.Çok zevkli oluyor, kalbin küt küt atıyor, kaçmasın diye dua ediyorsun. Herkese rastgele.