Levrek yakalamaya gittik Pazar günü.Ama sapan yakaladık Videosunu çektimdi sizlerle paylaşmak istedim http://www.akilli.tv/video/319394/Pazar-gun-ki-balik-avi.aspx
yeniyomu bu balık kemani diyede geçiyor bodrumda sığlıklarda 30-40 kiloları kumlarda yatıyo zıpkınla vurmuyoruz
çekimler harika paylaştığınız için sağolun.korkmadan kuyruğundan nasıl tutdunuz.orada galiba iyi bir spin olacak.batabilirdi.seyrederken aynı filmlerdeki gibi çok zevkle izledim.ayrıca ayak izleride mükemmel görünüyordu.
Akilli TV de sorun var sanırım.Tıklıyorum adrese benim balık avım yerine saçmalık çıkıyor.Sitesinden girdim videolarım diyorum yine balık avımın videosu yerine saçmalık çıkıor.Kusura bakmayın.Sorumlu kişi ile konuşacam
Vatos'la karıştıroyorsun,kardeş vatozun kuyruğunda budama tesresinene benzer kemikten yapılmış silahı var.Balık yüzdüryoruz levrek için,bunlarda bulanık suda çok gelir
Cem kardeş yenir.Birgün bekletmen gerek sosla: Biber salcası ile sarımsak kaşıştır,ovcala beklet fırına ver kılcıksızdır. Esas zorluğu yüzmesidir