arkadaşlar pazar günü turna avına gitmeyi düşünen var mı ankara 'dan araç yok diye kımıldayamıyoruz. varsa gitmeyi planlayan aracında yeri olan. mesaj atarsa sevinirim.
Arkadaşlar bu ifade . bu kısacık cevap ki bana görede doğru ülkemizdeki gerçeği yansıtıyor....maalesef vede çok üzücüdür.. Uzun yıllar bu alemdeyim ve bu konuyu takip ediyorum.. ve bu gerçeği yaşadım da.. Arkadaşlar bu ortam adı üzerinde paylaşım ortamıdır.. ama paylaşımı sadece - kim ne tutmuş bir bakayım hele .... - aferim tebrikler..nerden tututun ? nasıl tutun? ..de bakayım.. şeklinde algılamak yanlıştır .. hadi eksiktir diyelim.. bu tür ortamlarda yeni dostluklar -arkadaşlıklar - oluşmalıdır... bu sistemi kuran emek veren her gün takib eden yetkilisinin - sahiplerinini bir amacıda budur.. bu iş bir sevdadır.. bir tutkudur.. insanları birbirine baglar.. hiç tanımadıgın bir insan ile bir sahilde bir anda arkadaş olursun..bu ortamda böyledir..bu tür ortamdan can dostu insanlar kazandım.. Balık tutmaya giden arkadaşım lütfen yolunun üzerinden birilerinide al .. nasıl olsa gidiyorsun..yakıta masrafa neyse ortak olsun beraberce gülün eğlenin zamanı geçirin .şu kısacık yaşam sürecine olabildiğince fazla güzellikler , anılar sıgdırın.... mal sahibi mülk sahibi kimdir bunun ilk sahibi ,diye başlar güzel söz fani dünya yı çok iyi tarif eder...
Size sonuna kadar katılıyorum Muvaffak bey. Halit bey mesajınızı dün akşam okumuş olsaydım, beraber gidelim derdim. Arabamız var.. nasılsahihi Hiç ama hiç Turna tecrübem olmamıştı baya da iyi olurdu..Neyse bi daha ki sefere diyelim inşaallah..Ben Eryaman' da oturuyorum..
muvaffak abi sen gayet açık sözlü yazmışsın diyecek ekleyecek pek birşey kalmamış. mehmet abi kısmetse gideriz bir gün. ben de sincan da oturuyorum.
Hele ben buralarda Türkçe konuşan gerçekten balık sevdalısı arkadaş ararken,benim derdim de balığa giderken kafama göre bir arkadaş bulamamak birileri aracına alacağı adamı seçerken birileri ''ben'' gibi mumla adam ararken ne büyük bir çelişikidir değilmi.Halit kardeşim inşallah üç vakte kadar ayağını yerden kesecek kazasız belasız doya doya kullanacak en güzelinden bir araba nasip eder yüce Rabbim sana ayrıca da olgun ve rafine tavrın için seni tebrik ederim rastgele kardeşim
hayır duanız için çok saolun. geçen sene ankaraya göreve gelirken aracımı satmıştım bazı sebeplerden dolayı. allah izin verirse seneye şubat mart gibi alıyorum bir mani olmazsa.bir balık sevdalısı hasta deli fanatik ne derseniz bana uyar o tanım. ben öyleyim çünkü. araç olmayınca olmuyor. tekrar dan dualarınız için çok teşekkür ederim. saygılar sunuyorum.
aslında ialn panosu gibi bi bölüm olsa forumda güzel organizasyonlar yapılır.büyük çaplı değilde bi kaç araba gidilecek şekilde.sizin gibi arkadaşlarda mahrum kalmaz. bende 4x4 cheroke birde megane var .çok zaman tek başıma gidiyorum balığa. gidecek adam bulamıyorum . bayram dolayısı ile samsundayım suat uğurluya gitmeye niyetim var bakalım umarım hava güzel olur.