Siz değerli arkadaşlara bu pazargünkü serüvenimizi raporlamak istedim arkadaşlarım tarafından çok övülen karataş yolunda bir sulama kanalına doğru çıktık avlağa vardığımız zaman BURASIMI ?? diye şaşırdığım bir yere geldik neyse dedik saldık oltaları suya bir kaç sazan yakaladık tam işler iyi gidiyor derken aynı kaderi tekrar yaşadık ve meşhur emperyalist balık israil sazanları çıktı karşımıza ne yapalım dedik madem öyle hadi temizleyelim dedik şunları baktık olacak gibi değil en son pes ettik sonunda topladığımız bir poşet balığı yan tarla bekçisine verdik garibim oda iyi sevindiya bilse ne kılçıklarla uğraşacak buda ordan birkaç görüntü sizlere bu arada en son resimler geçen haftaki balık maceramızdan kalma resimler onlarıda eklim dedim Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
O sulama kanallarına dikkat etmek lazım.Çünkü o kanalları tarla sulamak için kullanıyorlar.Zirai ilaç karışmış olabilir.Yaklaşık 20 sene önce bende öyle bir yerde avlanmıştım.İçinde kiloluk sazanlar yüzüyordu.Yılan balığı bile vardı.