pazar sabahı erkenden balığa gitmeyi düşünüyorum hava durumuna baktim silivri yağmurlu rüzgar güneybatı sanırım bu lodos demek hızı da 24 km/h olarak gösteriyor açıkçası biraz gözüm korktu bu konuda bilgisi olanlar mutlaka vardır bu havada balığa gidilirmi??? yağmur sorun değilde rüzgar biraz sıkıntı yapar gibi geldi şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
O ruzgar cok bence.En azindan ben o havada baliga gitmem ama baska arkadaslarin fikrine saygi duyarim.Tabiiki hava tahmin sitelerinin her zaman havayi tutturduklarini soylemek zor.Ozellikle ruzgar konusunda.
kıyıdan mı tekne ile mi çıkacaksınız söylendiği gibi 24 km 4 kuvvete denk gelir ama öğlene doğru ve daha sonrası rüzgar kuvvetleniyor 5 kuvvet yer yer 6 kuvvet olabilir.
kıyıdan gitmeyi düşünüyorum sabah erkenden öğlene bırakırım en geç inşallah düzelir 5 yıldır istanbuldayım ilk defa balığa çıkayım dedim şansa bak
Sahsi gorusum; dogru avlak noktasi sectikten sonra 5 kuvvetinde de balik tutmaya gidebilirsin. Mesela ruzgari arkana alabilecegin bir nokta, gibi...
özkan arkadaşım haklı galiba yön konusunda rüzgar tam karşıdan esiyor olacak rüzgara karşı işemek gibi olur heralde