Pazarın Bereketi (27.10.2013)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Feyzi Aydoğan tarafından paylaşıldı.

1. Feyzi Aydoğan

Feyzi Aydoğan

Merhaba Arkadaşlar.

Geçtiğimiz Pazar günü yine balık dostlarımla öğle saatlerinde koyulduk yola. uzun bir yolculuktan sonra ve araçtan indik ve sırtlandık kamışlarımızı. Asıl yolculuk şimdi başladı. Aracımızı tepede bıraktığımız için dik bir yamaçtan deniz kenarına inmemiz gerekiyordu. çam ağaçlarını yararak birazda kayarak en sonunda ulaştık meramıza. Hızlı bir şekilde hazırladık takımlarımızı ve gönderdik suya. Akşam saatlerine kadar kaldığımız merada güzel bir avcılık geçirdik. sonuçlar resimlerde..
    Herkese Hayırlı Avlar...

Yem: Sülüne - Borukurdu
    Takım : 3 lü çipura-karagöz takımı
    Sırrım: Doğru Zaman Doğru Yer :)

[​IMG]Uploaded with ImageShack.com

2. WILD LOVER

WILD LOVER MAHİR YÜRÜYEN

Favori Kamış:
    remixon telesurf 4,20
    Favori Makine:
    Mitchell Avosurf 8000
    En İyi Avı:
    Levrek 2 kg
    herkese selam

tebrikler oldukça bereketli bir av olmuş. yalnız tuttuğunuz balıkların üçte biri limit altı gibi görünüyor, eğer resimler beni yanıltmıyor ise. keşke onları suya iade etseydiniz bence çok daha güzel olurdu. ben küçük balıkların tutulup da geri bırakılmamasına gerçekten çok üzülüyorum, onlara büyüme şansı verirsek yarın çok daha büyüklerini tutma ve balığı çok bol bulma şansımız olur diye düşünüyorum. yıllardır balıkçı teknelerinin yaptığı katliamlar yüzünden şimdi balık bulamaz hale geldik. herkesin duyarlılığı artar ise çocuklarımıza daha verimli denizler bırakabiliriz. herkese rastgelsin, keyifli avlar diliyorum.

3. Feyzi Aydoğan

Feyzi Aydoğan

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Haklısınız bu konuda hepimizin duyarlı olması lazım fakat sizin resimden aldandığınızı düşünüyorum sadece limitin sınırlarında olan 3 tane balık var onlarıda havanın karardığı saatlerde aldığımız için farkedemedik. Tavsiyeniz ve uyarılarınız için tekrardan teşekkürler hayırlı günler.

4. ilkerjim

ilkerjim iLKeR

Favori Kamış:
    Okuma VS ystem Spin.
    Favori Makine:
    Daiwa
    En İyi Avı:
    2,1 Kg Çipura
    Tebrikler daha iyileri gelir insallah