Dogru dürüst bir convert programı bulamadım... hangisini denesem bazı türkçe karakterleri tanımıyor,, ayrıca çeviri sonrasında yazılar üzerinde değişiklik yapamıyorum vs.. varsa bir bildiğiniz yardım..lütfen...dogru düzgün iş yapan birşey.. sorun olursa özelden yazın ..
Muvaffak agabey, sayet bahse konu dokuman dun paylastigimiz levrek kitabiysa, bu kardesin sana bir kiyak daha yapabilir. (word halini gondereyim mi?)..
acrobat professional sürümünde word document seçeneği var.. sayfa miktarı çok ise illustrator ve corel draw da yardımcı olur abi
Canım kardeşim sadece bu değil geçmiştende dokumanlarım var sorun yaşıyorum valla göndersn eçok iyi olur ama tabii program lazım ..
http://www.pdftoword.com/ abi yukarıda verdiğim linkten istediğin PDF dosyasını rahatlıkla word dosyasına cevirebilirsin. Email adresine cevrilmiş olarak gelir. Güvenilirdir ben kullanıyorum kolay gelsin.
Muvaffak agabey, ozelden yazdigim yontemle de denedim ama o sekilde de olmuyor. Arkadaslarin elinde baska bir otomatik donusturucu programi varsa ancak oyle olabilir.
Muvaffak abi yarın sabah gönderirim linki. Bu programların çoğunda tablolama vb şablonlarda çeviri yapılamamaktadır. Denediğim ve en çok verim aldığım programı kısmetse yarın sabah gönderirim abi...