liman çinde olt aile avlanmak çin pedallı yunus kulanılabilirmi ve ikici el bulunurmu fiyatlar ne dir bilgisi olan varsa yardımcı olur inş
liman çinde olta ile avlanmak için pedallı yunus kulanılabilirmi ve ikici el bulunurmu fiyatlar ne dir bilgisi olan varsa yardımcı olur inş
özürdilerim hızlı yazıyorum klavye kulanımım biraz bozuk genelde dikat ediyorum ama bakmamışım .liman içinde olta ile avlanmak için pedallı yunus kulanılabilirmi ve ikici el bulunurmu fiyatlar ne dir bilgisi olan varsa yardımcı olur inş __________________
Ben pedallı yunuslarla Armutlu'da avlandım.Çokta verimli ve zevkli bir av olmuştu. Kesinlikle tavsiye ederimreeling
liman içinde olabilir ama limandan çıkıp biraz açılayım dersen ani bi rüzgarda kıyıya çıkamazsın dalga alır götürür uzaklara sakat iş
Hocam yazın ortasında iyidir ama diğer zamanlarda çokta tehlikeli olabiliyor. Aman dikkat derim. İyi düşünmek lazım
sadece liman içi kulanmayı düşünüyorum buralrda hiç rastlamadım acaba fiyatları nedir araştırdım ama bir bilgi, bulamadım nerden alınır nasıl olurda bulamadım google de arattım ama havuz kulanımı için var çocuklar için
boğazda acılmanızı önerim şaka bir yana liman geniş ise dalga varsa gine giderken kolay dönüşü adamı öldürür.acıkga acılmak sakat iş alt haznedeki su dolmuş ise sık sık kontrol edilip boşaltmak gerekiyor. fazla agırlık oldumu dolar yada fazla derıne gıdıp gezdınızmı fazla dolar. direk boşaltmak vanalarından kıya alınıp boşaltmak gerekir fazla uzun sure acıkta duramaz fazla su dolarsa hem ağırlaşacaktır hemde gitmeyecektir hemde fazla acıkta dümen kitlenme riski fazladır. 2 yıl önce yazlıkta bız işletiyorduk arkadaşların ordan bılırım.
kulanacağım yer liman liman dediğim böyle uluslar arası bir liman değil içinde 80 tane kayıkçı barınağı bulunan bir yer içide hiç bir zman akıntı dalga yapmaz durgundur oğuz nerden bulabilirm peki ikinci elini
Safter diye bir marka var sanırım deniz bisikletide yapıyorlar,burdan bakabilirsiniz.. http://www.safter.com.tr/?sayfa=urunler&sub=detay&id=40