Peki. Ben Denizlide Nereye Baliğa Gidecem???

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında celebili tarafından paylaşıldı.

1. celebili

celebili hakan aslan

Favori Kamış:
    4.5 metre dam kamış shimano makina
    En İyi Avı:
    düz sazan 5 kg
    :( eşimin köyü yakın olduğu için yazları bol bol adıgüzele gidiyordum. bir kaç kez de yapraklıya gittim ancak verim alamadım. yani adıgüzelden başka gidecek bir yer de bilmiyorum. adıgüzel barajıjnın 2012 ye kadar yasaklandığını öğrendim. peki denizli de başka nerelere gidebilirim??

2. celebili

celebili hakan aslan

Favori Kamış:
    4.5 metre dam kamış shimano makina
    En İyi Avı:
    düz sazan 5 kg
    uşak eşme hakkındaki fikirlerinizi de bekliyorum. ayrıca kütahyalıyım. bizim buralar göl ve baraj açısından oldukça zengin. sorusu olan arkadaşlara da yardıma hazırım..

3. tavaslı64

tavaslı64

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan-alabalık-2 kilo civarı
    Ben Denizli nin Tavas ilçesindenim.Yaklaşık on yıldan bu yana amatörce Denizli çevresinde ve Burdur yapraklı başta olmak üzere karamanlı barajı karataş gölü,muğla gökova avlanıyorum.Ancak her yerin kendine has avlanma mevsimi var.Yapraklı iki yıldan beri su seviyesi çok düşük,nisan onbeşinden sonra mayıs yirmi arası güzel alabalık yapıyor.Döner kaşıkla 2 numara alba star.geçtiğimiz cumartesi bozdoğan barajındaydım.Gene döner kaşıkla 7 tane tatlısu kefali aldık bir tanesi kiloya yakındı.En güzeli gene siz manisa demirci gölüne bakın oraları çok methediyorlar.

4. aeakkus

aeakkus Alipaçino

Manisa Demirci'de nerede göl var?Bahsettiğiniz yer Demirköprü barajı olsa gerek.