hata yapıp aldığım rapaladan sonra banghead sizin yorumlarınıza dayanarak bu rapalayı aldım sizce uygun mu levrek için?(deniz) By ibrahimkoc at 2012-08-23 By ibrahimkoc at 2012-08-23
Sahte hakkında bilgi vermemişsin İbrahim. Ancak parmak boyuna göre oranlarsam tahminen 9 cm olabilir. 7 gr civarı olabilir. Beyaz gece avı için güzel bir renkl. İçinde bilye yolu var sanıyorum ama düz bir yol. Bilyeli bir sahte ama pek özenilmemiş işçilik olarak görülene göre. Ucuz bir sahteye benziyor. İş görmez değil, görür mevsiminde sanıyorum. En azından levrekleri gördüğüne göre takip, alıp almadığına bakabilirsin. Ucuz ama iş yapan sahteler var. Marka model yazayım da bi daha alacak olursan onlardan birinden almaya bak. Strike Pro 063F 005 renk kodu 9 cm (Bunun gibi beyaz ama fosforlu) 14.00 tl Fortuna Salti Fs 13 cm (Üstü mavi altı beyaz) 9 tl River Trible devil 9,00 cm (Üstü yeşilli - Fosforlu) 9,5 tl Bunlar hem ucuz hem kendini kanıtlamış sahtelerden. Elbette çeşitlendirilebilir ama bunlardan biri senin işini görecektir. Elindeki sahte de önceki sahtene göre çok iyi, ben başka öneriler getirdim diye moralini bozma. Tip ve renk olarak fena değil. Gündüz gözüyle atımını ve yüzüşünü test et derim. Hoşuna giderse, balığa benzer şekilde yüzüyorsa sorun yok. Rastgelsin... (Hoşuna gitmezse şayet, yazdıklarımdan birini edinmen iyi olabilir kanımca )
ibrahim bence sen boşa para harcıyosun gibime geliyor sanki.. bence önce alıp sonra soracağına tam tersi önce sorup sonra alsan daha kazançlı çıkacaksın gibi geliyor. yinede sen bilirsin... iyi şanslar..
abiler yorumlarınız için teşekkürler.rapala ile avlanmayı bu sene deniycem bu yuzden rapalada acemiyim bi dakine marka sorarım
vofex abi telefonla çektiğim için iyi çıkmamış resim rapala fosforlu abi bide net olmadığı için ve beyaz olduğundan ayrıntılı desenler gözükmüyor.mesala balık pulları deseni çıkmamış
Ömer abi doğru söylüyor :laughing: :laughing: :laughing: bakma sen bana. Ömrü hayatımda kaç levrek tutmuşum ki. :laughing: :laughing: Bi de akıl veriyorum utanmadan. :laughing: :laughing: Discovery'e şimdi baktım. 10 cm 14 gr güzel. Atımı fena değildir tahmin ediyorum. Şekil olarak bana Rapala xrap kopyası gibi geldi. Daları hakkında bir bilgi bulamadım. Fena değil. İlk aldığına göre on numara. Sen gene de ekim ortalarına kadar onunla tutamazsan benim yazdıklarımı o zaman alıp, denersin. Rastgelsin...
Neden tutamayacakmış? Aslan kardeşim en yakın mendireğe git sağa sola at gittiği kadar ama çekerken yavaş çek.
bu sahteyi akşam hava kararmıya çok yakın. taaki gün açana kadarki süreç içersinde kullanabilirsin. hava kapalı deniz dalgalı ise.gün ışında da kullanabilirsin..