Uzunluk : 10 cm Ağırlık : 7.8 gr Dalış : 20-50 cm Arkadaşlar,bu sahte hakkında fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.Özellikle kullananlar. Rüzgara karşı atımı nasıl,gelişi,yüzüşü nasıl,avcılığı nasıl.Hedef balık levrektir.
Muharrem merhaba, daha bu hafta sonu bu sahte ile tanışma fırsatım oldu, malzemecimde tesadüfen gördüm. Aynı rengin 15.4 gr. 130mm olanından 2 adet vardı elinde tereddüt etmeden ikisini de aldım, bence mükemmel bir levrek avcısı, yüzüşü çok güzel ve sığ sularda kullanmaya çok uygun bir sahte ve fiyatı da çok uygun. İçindeki bilyeler sayesinde atım yününle aynı doğrultuda gidiyor ve menzili bu fiyatdaki bir sahte için şaşırtıcı bir şekilde çok iyi, rüzgarsız bir havada zorlanmadan 40mt. erişebiliyorum, rüzgarı arkama aldığımda çok daha iyi mesafelere gidecektir. Fiyat / performans = Tereddüt etmeden deneyebilirsin derim...
Levrek avında balık yakalayamadım ama bu sahte'nin suçundan ziyade balığın olmamasından kaynaklanıyordu sanırım Aksiyonu oldukça iyi ve dengeli bir sahte çok iyi işler yapacağına inanıyorum. Kendisinin 7.5 ve 10.5 cm lik olanlarını çinekop ve sarıkanat avlarında kullanıyorum ve çok memnunum gerçekten. Bu arada bir tiyo ben sarıkanat ve çinekop avlarında kullandıklarımın karnını turuncuya boyuyorum ve işe yaradığına inanıyorum.
bunu kullanan bir arkadaşım var ve çok memnun bende sıparış verip getirttim bugün rapala elime geçti.ama 13 cm olanından aldım.arkadaşın dediğine göre rüzgara karşı falan gayet iyimiş.deneyip göreceğim.inşallah iyi bir netice veriri balık alırsam burada raporunu yayınlarım
http://www.avmarketi.com/asp/product/14786/RAPALA-MAX-RAP-130MM bunları kullanmadan rapala kullandım demeyin.boşverin o ucuz şeyleri..
Pelican Nitroların nette biryerlerde çalışan sahteler oldugunu okumustum. Fiyatıda cazip gelince nitro 13 gümüş rengi,kırmızı kafa,yeşil,mavi ve sırtı bordo olanlardan 2 şer tane sipariş verdim ve aldım. Sahte kutusunda güzel yer dolduruyor ama palaska balıgı yakalayabildim şimdiye dek olan denemelerimde. Kuvvetle muhtemel levreğin olmadıgı zamana denk geldim diyorum şimdilik atımı fena değil, salınışıda iyi sayılır o paraya zaten harikada iş yaparmı bilmiyorum henüz. maxraplerle ise daha bugün tanısabildim. sırf agırlık transfer sistemi için aldım uzak atımlar için. bakalım..
ben kullanmadım, ama pek çok yerde, başarılı bir kandırıcı olduğunu okudum. çekinmeden alıp kullanabilirsin..
Levrek yada diğeri paraya bakmıyoUcuz deyip yüzüne bakmadıklarımız ne trpfeler alıyor..Eğer meranda balık yoksa istersen altın kaplattır
Bence böyle dememek lazım, ben malesef boşveremiyorum o ucuz şeyleri, bir sahteye 30 TL versem ve o sahte takılıp vs. kopsa içime oturur. Herkesin maddi durumu farklıdır. Bu sözün üstüne birşey söylemeye gerek yok.
Tamamen mi yoksa cene altını mı boyuyorsun.Bence fena fikir değil.Nasıl işlem yapıyosun.Ne tür boya,üste epoksi flan mı geciyosun...
Pelican Nitro bu sene lüfer ailesi avlarımın flaş sahtesi. Levrekte de iyi performans göstereceğinden eminim. Ucuz deyip geçiniz almayınız lütfen ....
Karnını tamamen turuncu cd kalemi ile boyuyorum ve gerçekten suda çok güzel gözüküyor. Epoxi filan kullanmıyorum gerek kalmıyor cd kalemleri yeterince kalıcı.
Benim keşif ettiğim bu cihazı ilk gördüğümde tipi biraz garip gelmişti ama sonra yaptığı atraksiyonlarla kendisini iş yapanları kutusuna aldım. süt beyaz - yeşil - mavi. 7.5 cm olanıyla 200 ün üstünde çinekop sarı karışık aldım, Tek geçerim. 10 cm olanı lüferde ve yakın çinekop avlarında. beyaz sırtı pul desenli kafa kırmızı. 13 cm levrek için mavi - yeşil - süt beyaz renkleri her aksiyona gelir dümdüz atış performansı da fena değil. Tam olarak olamasada şekil ve yüzüş olarak İmaGene'nin muadilidir. Yüklü almadığım için açıkcası çok pişmanımm..
Sadece karnı nı turuncuya değli sırtını yeşile kırmızıya boyuyoruz kendi kendimize modifiye ediyoruz süper oluyor. Yalnız bu sahtelerin iğneleri biraz ufak onlarıda değiştirmek lazım kendi iğneleri çok balık döküyor.
Hepinize teşekkür ederim.Madem bu sahte bukadar isim yapmış.Bir nevi gizli kahraman olmuş neden forumda adı geçmediMillet gizli silah olsun mu istedi Raporlarda hep Rapala,Daiwa,Lucky Craft,İma gibi isimler geçiyoHepsi güzel kaliteye lafım yok ama balık yoksa birer isimden öteye gidemiyolar.Yani demek oluoyoki en basidi 1 adet Dawia saltiga 8 tane nitroAma elbet max rap ve saltigalarıda cantama atacam fakat biraz zaman ve nakite ihtiyacım var....
Basit olarak Photoshopta uyguladım.Böyle bişey oluyo.Tabi kalem hafif transparan olduğu için hologram kalbolmayacak gercekte dimi.
Aynen bu şekilde ve hologramlarda kaybolmuyor gerçekten. Ben böyle tutuyorum. Bu arada gidip biraz nitro istifliyim.
Max rap ve saltiganın yeri oyarı onları karıştırmayalım lütfen ama pelicanında aşağı kalır yanı yok gibi diyebilirim kamış ile yalpa yapabiliyor. Max rap Fb kodlu olanı ile 11 levrek 4 5 spendek daiwa ile bir kofana bir sarıkanat bir levrek yakaladım. pelican biraz ince ve atış performansı iyi olsa sonuç mükemmel olacaktır.