Pendik - Maltepe arası

Konu, 'Bölgeler' kısmında ozkan_askan tarafından paylaşıldı.

1. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Merhaba ; Pendık maltepe arası en verımlı avlandıgınız yerler neresıdır ? onerebılecegınız yerler varmıdır ? Ben sımdılık dragos cıvarında avlanıyorum , ıstavrıt dısı balık alamadım

2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Çocukken kuş dilini biliyordum, askerde Morsu öğrendim, ama bunu çözemedim. :p :p Hangi dil acaba? :confused: :confused:

Son düzenleme: 15 Temmuz 2011
  3. aslanbora

aslanbora ümit yeng

Favori Kamış:
    SPRO 2.10 spin
    Favori Makine:
    shimano exage 2500
    En İyi Avı:
    levrek palazı * 600 gr.
    Daha öncede böyle bir mesaj gelmişti. Ben bu konuda tecrübe kazandım biraz. balakım olacak mı?

merhaba, pendik maltepe arasında en verimli avlanacağımız yerler nereleridir? önereceğiniz yerler varmıdır? ben ......... dragos civarında avlanıyorum, istavrit dışında balık tutamadım.

nasıl oldu mu? ........ yeri de birisi doldursun artık :D

4. lemodella

lemodella Ümit TALU

Favori Kamış:
    okuma salina--Okuma v-system 3.00 20-80 gr
    Favori Makine:
    shimano nexave 6000---shimano sienna 4000
    alemsin abi allahta seni güldürsün
    kandiliniz mübarek olsun :)

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Bende kandilinizi tebrik eder, gözlerinden öperim.

6. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    ellerinize sağlık :) mesajı cep telefonu ile yazmıştım , maalesef karakterlerde sorun çıkmış. Ama siz beni anladınız :)) Herkesin kandilini kutlarım bende . Saygılar ..

7. aslanbora

aslanbora ümit yeng

Favori Kamış:
    SPRO 2.10 spin
    Favori Makine:
    shimano exage 2500
    En İyi Avı:
    levrek palazı * 600 gr.
    Rica ederm. Sorduğunuz bölge bana çok yabancı, bilgm olsaydı seve seve yardımcı olurdum. Sizin de geçmiş Kandiliniz mübarek olsun.

8. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    dün sabah 07 ile 12:00 arası kartal dragos arasındaydım . Zargana zamanı başlamış. Herkes zarganaya atıyordu. Tutanlarda vardı. Bunun yanısıra bol miktarda kefal avı vardı kıbrıs takımları bolcaydı . Tutanı pek görmedim ama akşama belki durum değişmiştir.

9. istcool

istcool Murat

Favori Makine:
    Okuma
    Maltepede güzel kefal ve zargana oluyor.

10. dizayn83

dizayn83 göksel

Favori Kamış:
    silverstar
    Favori Makine:
    silverstar
    En İyi Avı:
    11kg yayın
    istcool arkadaşım özel mesaj atamıyormuşum.gökçeadada kefaloz da iyi av yapabilirsin rastgele.

11. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Peki kefal in ve zargana nın belli bir saati var mı ? O bölgede genelde akşamları oltacılar oluyor .

12. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    dün gece 23:00 sularında dragos civarında eşkinaya atmış beklerken oltama iskorpit takıldı. Bu işlerde yeni olduğumdan ben bu balığı kaya balığı zannettim. Yanımda balık tutan gençlerden biri "" abi sakın dokunma , çarpar """ diyince kalakaldım . Meğer hayvanın dikenleri zehirliymiş. Araştırdım ki dikenleri tehlikeli de olsa tadı güzel olan bir balıkmış . Allahtan yalnız değildim , yoksa soluğu acil serviste alacaktık :( Hergün bişii öğreniyoruz işte :)