Merhaba ; Pendık maltepe arası en verımlı avlandıgınız yerler neresıdır ? onerebılecegınız yerler varmıdır ? Ben sımdılık dragos cıvarında avlanıyorum , ıstavrıt dısı balık alamadım
Daha öncede böyle bir mesaj gelmişti. Ben bu konuda tecrübe kazandım biraz. balakım olacak mı? merhaba, pendik maltepe arasında en verimli avlanacağımız yerler nereleridir? önereceğiniz yerler varmıdır? ben ......... dragos civarında avlanıyorum, istavrit dışında balık tutamadım. nasıl oldu mu? ........ yeri de birisi doldursun artık
ellerinize sağlık mesajı cep telefonu ile yazmıştım , maalesef karakterlerde sorun çıkmış. Ama siz beni anladınız ) Herkesin kandilini kutlarım bende . Saygılar ..
Rica ederm. Sorduğunuz bölge bana çok yabancı, bilgm olsaydı seve seve yardımcı olurdum. Sizin de geçmiş Kandiliniz mübarek olsun.
dün sabah 07 ile 12:00 arası kartal dragos arasındaydım . Zargana zamanı başlamış. Herkes zarganaya atıyordu. Tutanlarda vardı. Bunun yanısıra bol miktarda kefal avı vardı kıbrıs takımları bolcaydı . Tutanı pek görmedim ama akşama belki durum değişmiştir.
dün gece 23:00 sularında dragos civarında eşkinaya atmış beklerken oltama iskorpit takıldı. Bu işlerde yeni olduğumdan ben bu balığı kaya balığı zannettim. Yanımda balık tutan gençlerden biri "" abi sakın dokunma , çarpar """ diyince kalakaldım . Meğer hayvanın dikenleri zehirliymiş. Araştırdım ki dikenleri tehlikeli de olsa tadı güzel olan bir balıkmış . Allahtan yalnız değildim , yoksa soluğu acil serviste alacaktık Hergün bişii öğreniyoruz işte