Yarın Pendik İskele civarında balık tutmayı düsünüyorum.Yem takım ne tavsiye edersiniz.O tarafları tecrübe eden arkadaslar varsa bilgi paylasımı yaparlarsa sevinirim.
Kartal tarafında hiçbişey yok, Pendik te farklı değildir sanırım.. havalar ısınmadan o bölgelerden pek bişey beklememek lazım..
bu haftasonu mezgit,istavrit,karagöz vs için deneme yapıyım diyorum pendik sahilde sizce mantıklı olur mu?
Bak kardeşim önce ben anlatayım ben kaynarcalıyım sürekli pendige gider balık tutarım.Pendikte belli aylarda zargana yapar gümüş yapar istavrit yapar eşkine yapar lüfer ailesi yılda 1 kere 1 kişi tutar karagöz hiç alan görmedim buralarda yemli atan yok tek tük gelincik vardır.Şu anda istavrit var hava kararana kadar normal çapariyle hava karardıktan sonra şamndıralı çapariyle iş yapar.
Pendik sahilde İstavrit hala yapıyor ve balık gittikçe irileşiyor.. Ben cumartesi gittim sahile 1 kilodan fazla iri ve orta boy istavrit tuttum akşam 20.30 gibide avı sonlandırdım... dünde sahildeydim yine istavrit çıkıyordu... balık artık nazlanmaya başlıyor ince takım daha çok iş yapar
Murat kardeş benim fikrim mayısa kadar bizim o şeritten hiç bişey çıkmaz illaki balık dersen boğaz hattını dene rastgele.