su an hayal kırıklıgı ile gecen bir av sonrası evdeyim. pendikte balık bitmis arkadaslar. 4 saat ve denize geri saldıgım yavru iskorpit............................................................................
aydın zaten pendik ve civarından raporları gezme şansın olursa buralardan pek randıman alındığınadair bilgi pek gelmedi 4 saat takılmışsın yazdığına göre .balık bu ne zaman yapacağı belli olmaz , boğazda bile bu sene balığa kıyıdan bulmak zor bi bakıyosun çubuklu güzel balık yapmış başka biryerdeki arkadaş hiç tutamamış ,veya başka yerlerde güzel balık tutulmuş çubukluda tık yok. o yüzden hüsrana uğrama çünki bu seneye kadar bende hiç bukadar çok elimboş dönmedim ,busene var bişey bu sene balık bolmu azmı kara veremedim bi bakıyosun raporlara mükemmel, bi bakıyosun sesseda yok kal salıcakla.
Esenyalılıyım... ve de izmaritten başka bişi yapmadı da... Bu yüzden beylerbeyi ve kuleliiii yollrını aşındırdım.
şu hale bakın ki nefret ettiğimiz balığı (izmariti) arar hale geldik... ne olacak bu işin sonu Yakında ispariyi bile bulamıcaz gibi görünüyor...
slm, hüsran bile yetersiz valla,felaket, resmen kurudu,sonbaharda kefal dışında hiçbirşey yokdu, izmaritten kasıt 5-6 cm lik izmaritlerse moda iskelesinin marinaya bakan burnunda en ufak sinek iğne ve 0,10 luk misina ile evet yakalayanlar var
evet arkadaşlar pendik kartal maltepe sahillerinde gezinmediğim bir yer kalmadı ama manzara hep aynı kuleli ve üsküdar taraflarında raporlar en üst seviyedeyken ben hep buralara gittim forumlara yazmak istemedim pendik kartal ve maltepe sahillerini de dim belki bende vardır bir şey diye ama yok herkesten aynı tabloyu alıyorum geçen senede bişey yoktu devamlı küçüyalı sahilindeydim ozaman da gerçek ama acı diyorum bu tarafta balık kesinlikle kıyı mesafesinde değil
Murad Abi. en son ki izmariti 20 Kasım gibi ido kartal iskelesinin sol tarafındaki harabe iskelenin üzerinden aldım midye içi ile.