Uzun mesafe atışları için tasarlanmıştır. Uzun konik dövme alüminyum makarasına maksimum mesafe ulaşmak için misinayı yavaş salınım özelliğiyle çok düzgün alır ve böylece atış mesafesi uzar. Stratejik olarak yerleştirilmiş paslanmaz çelik bilya yatakları ile makara yük altında sorunsuz çalışmaktadır. Titanyum ana şaft ve rotor fren sistemi bulunmaktadır. Tuzlu suya dayanıklı bir derin birde sığ makarası bulunmaktadır. Mono ve örgü misina kullanımına uygun kaliteli güven veren surf olta makinesi Uzun dövülmüş alüminyum makara Titanyum ana şaft ve Klepe teli Tuzlu suya tamamen dayanıklı Sorunsuz hızlı dönüş sistemi İşlenmiş alüminyum kol 9+1 Korumalı paslanmaz çelik rulmanlar Yavaş salınım özelliği 1adet derin, 1adet sığ; 2 adet alüminyum makara Rotor Fren Sistemi Manuel Klepe tel (Sert atışlarda kapanmayı engeller.) Örgü 0.18/270m 4,2:1 devir oranı 9kg drag gücü Tek turda 857mm sarma mesafesi 642g ağırlığında İyi günler dostlar...Tavsiye üzerine yukarıda özelliklerini verdiğim surf makineyi nette epey araştırdım Fiatı yaklaşık 500 ila 600 Tl civarında...Yalnız makineyi inidirimli olarak http://www.vurguncapari.com/asp/product/213/Penn-Affinity-AF7000-Surf-Olta-Makinesi burada buldum... Makine performansı ve fiatı hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.... Daha önceleri buradan defaten alış verişim oldu...Hiçbir sıkıntı yaşamadım..Dahasıda yakın zamanda Jig makinası olarak http://www.vurguncapari.com/asp/product/228/BANAX-GT-XTREME-4000-OLTA-MAKINASI bu makinayı buradan almıştım...... İyi günler dileğimle...Rastgele dostlar....
Makina hakkında bilgim olmamasına karşılık Vurgun çapari, Karadeniz bölgesinde sırf çapari üretimiyle senelerdir % 100 müşteri memnuniyeti ilkesinden ödün vermeden çalışmalarını sürdürmüştür ve de sürdürmeye devam ederler. Eh, bu sene birazcık da ekipman işine girmişler. Yaptıklarının arkasında adam gibi duran bir çizgileri vardır. :thumb:
Fiyat olarak çok iyimiş,hızlı ol stokta az kalmış .Çoğu Penn Affinity ve surfblaster 7000 serilerinde mono kafada sorun yaşanmakta.Biraz uzun kalmış sanrım sarım yaparken kafa en aşağı geldiğinde makinaya değmekte(rotora)."çın çın diye ses geliyor"aldıgında bu ses varmı diye bi dinle.Bende surfbalster 8000 aldım.kolu çok yavaş çevirdiğimde dişlilerden bir ses geliyor,seri çevirdiğimde ses kayboluyor.aldığım yere gidip değiştirecem ses rahatsız etti.Ama makina sarım olarak çok iyi konik yapısıylada atış erimi artırıyor.Sorunsuz bir ürün gelmesi dileğimle memlun kalacagınıza eminim.Güzel makina reeling
Ürün kutuları içerisinde mono kafalar için 2 adet pul bulunmaktadır. Mono kafayı takmadan önce bu pullar yerleştirilip kafa takıldığında ses yapmayacaktır.
Makinenin netteki fiyatı 440 - 460 TL arası. Bu fiyata makul bir makina. 380 TL'ye de gayet iyi bir seçim. Vurgun çapari'deki arkadaşlarda, müşterileriyle dost olmayı seven arkadaşlardır. O yönden sıkıntı olacağını sanmıyorum.