Merhabalar dostlar, Makine Mayıs ayında Kısık dan alındı 4.2.1 devirde 9 bilyalı yedek kafalı (ip-mono ) ayrı ayrı..Uzak atış için oldukça ideal.. kullananların oldukça beğendiği traktör gibi denilen ..Orta sınıf fiyat segmentinde çok kaliteli bir üründür.toplam 10-15 av görmüştür sanıyorum. Kamış Spider 4,20 cm 345 gr 220 atarlı .. Hiç 220 ye çıkmadım ama 170 leri rahatlıkla çalışabilirsiniz.Bana en cazip gelen özelliği 345 gr olmasıydı.Önceki kamışım 540 gr makinam 695 gr dı.1.235 gr mı akıntılı sularda 150-200 arası kurşunla oldukça yorucuydu tabii.Bu set 345+640 0985 gr 1 kg altı güçlü ve ideal bir set. Lineaeffe Spiderin orijinal turuncu ucu Cengizde olmadığı için yine bu atarda bir uç ile değiştirildi.Aslında hiç fark yok lakin orijinali 1-2 hafta içinde Cengiz Balıkçılıkta olur ve 20 25 Tl dir sanıyorum fiyatı. Bu seti değiştirme amacım diğer makinamı kullanarak kamışın modelini yükseltmek bir İtalycanna almak istiyorum ve buna marj yaratmam gerekmekte. Makinanın fiyatı Trabzondan satış yapan bir sitede bugün itibari ile 398 tl.Bundan daha ucuz bir fiyat kesinlikle yok. ithalatçısı ola Alba şu an 498 diyerek %10 geri geliyor bugün sordum.Birkaç sitede 440-500 arası fiyatlar var.Benim alış fiyatım 440 tl idi.Başka sitelerde de ortalama fiyat 450 tl sizlerde bakınız. Kamışın fiyatı birkaç sitede 210-225 tl arasında eğer var ise bizzat yerinden 190-200 tl ye alınabilir sanmaktayım ben 200 e almıştım. Yaklaşık 650-675 Tl ye sıfır alınabilecek bir set ben bu sete 480 Tl istiyorum. Balığın bollaştığı şu günlerde ,müsait olupta gidebilen tüm arkadaşlara Rastgelsin
Şu an Set halinde satmak istiyorum. Tek satmayı an itibariyle düşünmüyorum.Gereği halinde fiyat belirleriz . Hoşçakalın,
cevapladığınız için saolun hayırlı satışlar makineyi tek satacak olursanız bilgilendirilmek isterim. Sağlıkla kalın.
Fiyatı ısıtalım 450 tl bu takım için istiyorum arkadaşlar...makineyi ve kamışı ayrı isteyen arkadaşlar oldu... Amacım tek kişiye vermek şu an. Hafif güçlü bir set bu
kamışı satmaktan vezgeçtim.Sadece makina isteyen arkadaşlar olmuştu. Sadece makina için 300 tl istiyorum.Sanırım oldukça iyi bir fiyat. Haftasonuna kadar satmayı düşünüyorum olmadı satıştan çekeceğim. Rastgelsin tüm foruma