arkadaslar penn battle 6000 marka ve model makine almayi dusunuyorum. Bu makine ile ilgili tecrubesi olan yada kullanmis arkadaslarin yorumlarini ogrenebilirsem cok yardimci olmus olacaksiniz. Tesekkur ederim. Kullanacagim yerler ; 4.20 cm lik extreme surf kamis ile istanbul bogazi cengelkoy civari ve yazin teknede kullanacagim.
makina ile ilgili recruben yok fakat, dün gittiğim mağzada PEN tavsiye ettiler evladiyelik olduğunu söyledir,200.tl den düşük hiç makina yoktu.
selamlar, bende PENN FIERCE FRC8000 var, evet dedikleri gibi makine evladiyelik. Türkiye fiyatları epey uçuk 300 TL'lerin üstünde, FRC6000 modelini inceleme imkanım oldu tam istediğim hafiflikte ve boydaydı fakat 8000 i yolda olduğundan yapacak birşeyim yoktu. BATTLE makinelerin Fierce lardan daha iyi olduğunu öğrendim bu arada.
Yaklaşık 1 yıldır üsküdar kuleli kandilli avlaklarında rapala ile kullanıyorum. Aklıma geldigince yazayım. Sizlerde aklınıza gelenleri soraiblirsiniz. + ları 1. Emsallerine göre ucuz 2. İnanılmaz kaliteli malzemesi var.Elinize alıp kolu çevirdiginizde sınıf farkını anlarsınız. 3. Yedek kafası var. - leri 1. 5,6 devri nedeniyle sarım esnasında biraz zorluyor ancak yeterli kuvveti uygularım derseniz getiremeyeceği balık çerçöp yok .
İlginize teşekkür ederim Çok teşekkür ederim arkadaşlar . kullanan veya inceleyen arkadaşların yorumlarınıda beklemekteyim.
arkadaşlar lütfen özürümü kabul edin arkadaşımdan aldığım bilgiyi sizlere aktarmıstım fakat modelini yanlış anlamışım veya sölemiş ikimizden birinde suç makina markası yine Penn fakat sargus modeli imiş PENN SARGUS 6000 SPİN MAKİNE http://www.balikmarketim.com/?urun-50145-PENN-SARGUS-6000-SPiN-MAKiNE.html yoruma cevap veren arkadaşlardan tekrar özür diliyorum.