Penn battle 8000 makinamı değiştirmek istiyorum

Konu, 'Makineler' kısmında barisgirgin tarafından paylaşıldı.

1. barisgirgin

barisgirgin BARIŞ GİRGİN

Favori Kamış:
    major craft kg evo 902lsj, major craft solpara aji ,tica scirocco
    Favori Makine:
    shimano surf leader cı+35, shimano stella 2500fı, shimano stella 4000xgfı, daiwa morehtan 3012h
    En İyi Avı:
    torik 3.6kg
    Merhaba arkadaşlar Penn battle 8000 makinamı kullanmadığım için satıp yada takas yapıp başka bir (shimano yada daiwa)marka makinalarla değiştirmeyi satabilirsem almayı düşünüyorum sizde hangi modelleri tercih etmeliyim boğazda beni üzmeyecek salina 3 parça kamışla kombine edebileceğim rapala kullanımına uygun ?

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Hayırlı satışlar. :)

Bizde satış yapabiliyor muyuz? :D

Bende şuracığa sahtelerimi dizsem de toptan 3'te bir fiyatına satsam ne güzel olur. Amaç ticari değil. Bir çanta sahte dura dura küfleniyor, yazık oluyor milli servete. :D:D:D

3. barisgirgin

barisgirgin BARIŞ GİRGİN

Favori Kamış:
    major craft kg evo 902lsj, major craft solpara aji ,tica scirocco
    Favori Makine:
    shimano surf leader cı+35, shimano stella 2500fı, shimano stella 4000xgfı, daiwa morehtan 3012h
    En İyi Avı:
    torik 3.6kg
    Siz yanlis anladiniz sanirim ben forumda satis yaomiyorum baska bir alisveris sitesine ilan verdim ve satanirlirsem satacagim takas teklifleri geliyor onlari degerlendiriyorum ve bu konuda fikir almak icin konu actim,sahteler sizin ister satin ister bedava verin keyfinize kkalmis.