Merhabalar arkadaşlar,yurtdışından kardeşimin hediye getirdiği penn sargus 5000 makinem yemli av esnasında takımı sararken tuhaf bir şekilde boşa sarmak gibi bir eylemin içerisine girdi sonrasında kendine gelir gibi olmasına rağmen bir türlü eski formuna dönemedi ne yazıkki .Makine bakım ve tamirinden anlayan bir ağabeyimin bakımından sonra neredeyse av yapılacak hale gelmesine rağmen ne yazıkki o beklenen eski sarım hızına ulaşamamakta ve sanki bir şeylere sıkışmış gibi makine kolu 1-2 kez ancak dönmekte olup keyf vermemektedir.Şu anda makinem atıl durumda ne yazıkki .Sizlerden ricam penn makinelerinin tamir ve bakım servisi varsa ve adresi bilen arkadaşların mümkünse bana iletmesi.Saygılarımla..
Av marketimi ara ve Atilla BAL beyle bir görüş. Sizi daha sağlıklı yönlendirecektir. http://www.avmarketi.com/asp/group/55/Penn-ve-WFT-makine
İlginize teşekkür ederim Tevfik bey,en kısa zamanda arayacağım.Umarım olumlu bir sonuç alırım..Saygılarımla.
Tanju bey merhaba Tevfik abinin verdiği adresten kanımca sonuç alırsın ama bende makine ve ekipman seçerken aşağıdaki firmadan bayağı yardım aldım alternatif olarak deneyebilirsiniz. http://www.avdeposu.com.tr/iletisim_formu.asp
Çok teşekkür ederim ilginize inşallah gerek kalmaz,ama gereğinde iletişime geçeceğimden emin olabilirsiniz.:thumb:
Tanju bey, Daha birkac gun once ayni makinadan aldim, henuz kullanmadim ve bu soylediginiz karsisinda ister istemez tedirgin oldum. Umarim makinanizdaki kalici bir sorun degildir ve kolayca giderilir. Neticeden bilgi verirseniz cok sevinirim, boylece nelerle karsilasabilecegimi bilmis olurum. Kolay gelsin..
Doğrusunu söylemek gerekirse makinem onu hiç de görevi olmayan avlara dahi bulaştırdığımda bile beni hiç yolda bırakmadı ve ondan ziyadesi ile de memnundum.Bu rahatsızlığı yaptığında da gece eşkina avında idim ve sadece yemli takımın boşluğunu alırken oldu ne olduysa vede neden olduysa artık.O yüzden sizinde dediğiniz gibi rahatsızlığın gerçek sebebini öğrenip anlamayı bende çok merak ediyorum.Neticeyi öğrendiğimde sizlerle paylaşacağımdan kuşkunuz olmasın. iyi akşamlar.
geçmiş olsun, pen distribütürü kısık balık diye biliyorum, eğer abilerimin vermiş olduğu irtibat noktalarından gelişme kaydedemezseniz, kısık balıkçılıkla irtibata geçmende fayda var,
Satış siteleriyle zaman kaybetmeyin,nasihat alırsınız.Pen makina ve kamışlarının disbürütörü Kısık balıkçılıktır,direkt buraya müracat edin.Tamir servisi yanılmıyorsam ikitellide istoç ta.geçmiş olsun
Teşekkür ederim Nihat ağabey.Tavsiyene uyarak en kısa zamanda kısık balıkçılıkla irtibata geçmeye çalışacağım:thumb: .Saygılarımla..
Bu işlerden anlayan Samsunda olan bir Balıkçı Ağabeyimiz de var. Seve seve yardımcı olacağından eminim. Belki parça temin edemeyebilir ama basit bir sorunsa görmesinde fayda var. İletişim için ihtiyacınız olursa özeldem mesaj atarım.
Ergin öncelikle teşekkür ederim alakana.Mesajını şimdi cevaplayabildiğim içinde özür dilerim.Elbetteki denemekte fayda var.:thumb: