PENN SARGUS 5000 MAKİNE

Konu, 'Makineler' kısmında hiko55 tarafından paylaşıldı.

1. hiko55

hiko55 tanju yaşar dinçer

Favori Makine:
    Shimano symetre FI 4000
    Merhabalar arkadaşlar,yurtdışından kardeşimin hediye getirdiği penn sargus 5000 makinem yemli av esnasında takımı sararken tuhaf bir şekilde boşa sarmak gibi bir eylemin içerisine girdi sonrasında kendine gelir gibi olmasına rağmen bir türlü eski formuna dönemedi ne yazıkki :mad: .Makine bakım ve tamirinden anlayan bir ağabeyimin bakımından sonra neredeyse av yapılacak hale gelmesine rağmen ne yazıkki o beklenen eski sarım hızına ulaşamamakta ve sanki bir şeylere sıkışmış gibi makine kolu 1-2 kez ancak dönmekte olup keyf vermemektedir.Şu anda makinem atıl durumda ne yazıkki :( .Sizlerden ricam penn makinelerinin tamir ve bakım servisi varsa ve adresi bilen arkadaşların mümkünse bana iletmesi.Saygılarımla..

2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
  3. hiko55

Favori Makine:
    Shimano symetre FI 4000
    İlginize teşekkür ederim Tevfik bey,en kısa zamanda arayacağım.Umarım olumlu bir sonuç alırım..Saygılarımla.

4. FİNANS

FİNANS emrah

Tanju bey merhaba Tevfik abinin verdiği adresten kanımca sonuç alırsın ama bende makine ve ekipman seçerken aşağıdaki firmadan bayağı yardım aldım alternatif olarak deneyebilirsiniz.

http://www.avdeposu.com.tr/iletisim_formu.asp

5. hiko55

Favori Makine:
    Shimano symetre FI 4000
    Çok teşekkür ederim ilginize inşallah gerek kalmaz,ama gereğinde iletişime geçeceğimden emin olabilirsiniz.:thumb:

6. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Tanju bey,

Daha birkac gun once ayni makinadan aldim, henuz kullanmadim ve bu soylediginiz karsisinda ister istemez tedirgin oldum. Umarim makinanizdaki kalici bir sorun degildir ve kolayca giderilir.

Neticeden bilgi verirseniz cok sevinirim, boylece nelerle karsilasabilecegimi bilmis olurum.

Kolay gelsin..

7. hiko55

Favori Makine:
    Shimano symetre FI 4000
    Doğrusunu söylemek gerekirse makinem onu hiç de görevi olmayan avlara dahi bulaştırdığımda bile beni hiç yolda bırakmadı ve ondan ziyadesi ile de memnundum.Bu rahatsızlığı yaptığında da gece eşkina avında idim ve sadece yemli takımın boşluğunu alırken oldu ne olduysa vede neden olduysa artık.O yüzden sizinde dediğiniz gibi rahatsızlığın gerçek sebebini öğrenip anlamayı bende çok merak ediyorum.Neticeyi öğrendiğimde sizlerle paylaşacağımdan kuşkunuz olmasın. :) iyi akşamlar.

8. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Tesekkur ederim. :) Size de iyi aksamlar...

9. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    geçmiş olsun, pen distribütürü kısık balık diye biliyorum, eğer abilerimin vermiş olduğu irtibat noktalarından gelişme kaydedemezseniz, kısık balıkçılıkla irtibata geçmende fayda var,

10. hiko55

Favori Makine:
    Shimano symetre FI 4000
    Teşekkür ederim..Kısık balıkçılık olarak notumu aldım....

11. NİHATSUNAR

NİHATSUNAR

Favori Kamış:
    olta ve çapari
    En İyi Avı:
    22 tane sargan
    Satış siteleriyle zaman kaybetmeyin,nasihat alırsınız.Pen makina ve kamışlarının disbürütörü Kısık balıkçılıktır,direkt buraya müracat edin.Tamir servisi yanılmıyorsam ikitellide istoç ta.geçmiş olsun

12. hiko55

Favori Makine:
    Shimano symetre FI 4000
    Teşekkür ederim Nihat ağabey.Tavsiyene uyarak en kısa zamanda kısık balıkçılıkla irtibata geçmeye çalışacağım:thumb: .Saygılarımla..

13. kurbagaprens

kurbagaprens Ergin DEMİROĞLU

Favori Kamış:
    Major Craft Solpara 274 up to 50.gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic C3000HGFK
    En İyi Avı:
    1 cm Lepistes
    Bu işlerden anlayan Samsunda olan bir Balıkçı Ağabeyimiz de var. Seve seve yardımcı olacağından eminim. Belki parça temin edemeyebilir ama basit bir sorunsa görmesinde fayda var. İletişim için ihtiyacınız olursa özeldem mesaj atarım.

14. hiko55

Favori Makine:
    Shimano symetre FI 4000
    Ergin öncelikle teşekkür ederim alakana.Mesajını şimdi cevaplayabildiğim içinde özür dilerim.Elbetteki denemekte fayda var.:thumb: