evet arkadaslar yarın oglen cıvarı kucuk kızımla gezı + balık olarak kurtbogazını dusunuyorum perch amacım tavsıyesı olan varmı elımde bol mıktarda meps var
kurtboğazı deneyimlerimden yola çıkarsak zaman kaybı. Telden mesaj gönderemiyorum özelden mesaj atarsanız daha keyif alabileceğiniz bir yer tavsiye edebilirim
herkese yardımları ıcın tesekkur ederım fatıh kardesım ozellıkle sana onerılerın ıcın cok cok tesekkur ederım yarın senın yonlendırmenle kızımla balıga gıdıcem ınsallah raporunu buradan verırım saygılarımla
Her ne kadar kısmet işi olsa da İnşallah gittiğinize değer. Güzel bir av olursa çok sevinirim. Rastgelsin...
evet arkadaslar az once avdan dondum kızımla gıttıgımız avdan son derece memnun dondum, herseyden once Stanlyy Fatıh kardesıme yardımlarından oturu tesekkur edıyorum ne yazıkkı bu guzel gunun fotografları yok cep telefonum sagolsun tam zamanında bataryası bıttı sonuca gelelım kerkes nasıbı neyse onu gorur ben ve kızımda nasıbımızı aldık geldık tam tamına 8 adet perc aldık, tabı bunlar yakaladıklarımızdan lımıt dahılınde olanlardı, kızım 6 yasında olmasına ragmen atma kısmında olmasada cekme kısmında basarılı ıdı tam tamına 4 adet perch yakalı ve cok mutluydu, kucuk olan balıkların suya salınmasına sevınmesı herseye bedeldı benım ıcın kullandıgım meps ıse 3 renklı alabalık avında kullandıgım meps yeterınce verımlı oldu yardımlarından oturu tekrar fatıh kardesıme tesekkur ederım sefa abısı takılma boyle seylere ona kalana kadar neler neler var ufak hesapları ufak ınsanlar yapar buyuk dusun buyuk adam ol
Güzel bir gün ve av geçirmenize gerçekten çok sevindim. Ufaklığında gittiğine de değmiş. Pişirmek için Armağan abinin güzel bir tarifi vardır, bizim raporlardan birinde olması lazım. Ben balık yemiyorum ama tulum çıkararak yağda yapıyor sanırım çok lezzetli olduğunu duydum, tavsiye ederim. Daha güzel avlar sizinle olsun...
Bahsettiğiniz model hangisidir?? Fotoğraf yükleyemiyorsanız,herhangibir link verebilirmisiniz?? Ben envai çeşit mepps ve sahte balık denedim,canlı yem dışında henüz sahteyle levrek alamadım.
Bahsedilen model Mepps aglia fluo tiger 3 numara çok güzel iş çıkarıyor. Google'a yazarsanız resmini görebilirsiniz...
stanlyy bey balık avlağı neresidir?bana da bilgi verebilirmisiniz?kurtboğazı veya eyrekkaya sa ise yarın camlıdereye giseceğim.sabah biraz erken çıkıp birkaç saat denemek isterim.
''kurtboğazı deneyimlerimden yola çıkarsak zaman kaybı. Telden mesaj gönderemiyorum özelden mesaj atarsanız daha keyif alabileceğiniz bir yer tavsiye edebilirim'' sn.stanlyy, forumda yazdığınız bu mesajda tarif ettiğiniz yer neresidir.lütfen yardım
Zafer bey avlak isimlerini buradan deşifre etmiyoruz. Özelden mesajla, pek içinizi açmayacak olsa da cevapladım...
Artık kurtboğazının günü gününü tutmuyor, bir gidiyorsunuz güzel balık var iki dün sonra gittiğinizde boş geliyorsunuz, buralara bir şeyler oldu ama kimse anlam veremiyor.