Pes ettim artık

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ömer333 tarafından paylaşıldı.

1. ömer333

ömer333 ömer

Favori Kamış:
    şimano
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    Cümleten selamlar 15 gündür balığa gidiyorum akşam yemli karades canlı karades sardalya sabah at çek strik pro ima yozuri hepsini denedik yok yok

2. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi siz 15 gündür diyorsunuz ben aylardır her 10 avın 8 inden boş dönüyorum ama pes etmek yok olacak bu iş :)

3. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    hedef balik levrek mi?

4. sever

sever ONUR

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop Rb
    Abi durma devam et.Mekan değiştir,yöntem değiştir.Tutunca bunları unutursun

5. okanerdal33

okanerdal33 oKan

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire 2.70m 30-60 gr
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg.
    merhaba bende mersindeyim geçen cumartesi sahte yüzdürmeye gittim 1 adet iyi boyutlarda zargana aldım 3 tane levrek takibi aldım zamanım olsa levrek yakalayacağıma inaıyorum yalnız zamanım olmuyor balığa ayırmak için bende strike pro kullanıyorum hamsi modeli fosforlu olan tavsiye ederim birde on u deneyin yüzüşü harika erdemlide de balık olmadığına şaşırmadım desem yalan olur ben hiltonun oraları deneyerek bu sonuçlara ulaştım 1 tane levrek takıldı sahteme yalnız kıyıya alamadım siz yinede denemeye devamedin bu günde iyi yağmur aldı mersin arkasından iyi balık yapar düşüncesindeyim ... şansınız bol olsun iyi akşamlar...

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Bi de bizim yörenin atçekçileri pes etse. :D:D:D

Her gidişte 15 kişi oluyor, balık yok halinde. Balık çıkarken 30 kişi. :D

Çok inatcılar, çok.... :D:D:D

7. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi hazırda olanlar yetmiyor gibi bir de yeni öğrenenler var değil mi (benim gibi) :D:D:D:D Maksimum 2-3 av sonra yemliyi tamamen bırakırım ben de :)

8. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Seni hiç sorma? :D Ümit yazınca korktum senden. Çok inatçı ve azimli çıktın. Onca zaman atçek yapmışsın, bugün olmasa da deneyim kazandıkça birgün denk getirirsin elbet.

Yemlileri bırakmama benim de az kaldı. Bir yağmura bakar, eli kulağında o da. :D

9. ömer333

ömer333 ömer

Favori Kamış:
    şimano
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    Dün akşam 7 den sabah 7 ye kadar 2 kişi avlandık aldımız 1 adet mınik sargoz

10. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    1.71 Boyunda kanlı canlı bir japon:)
    Favori Makine:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun zekası :)
    En İyi Avı:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun dostluğu..
    Pazar günü menemen testisi gibi dizilmişlerdi :D

11. GökhanÇ

GökhanÇ Gökhan

Favori Kamış:
    Lineaeffe surf mill 420cm 220gr
    Favori Makine:
    Safina Pro Spa-65 Okuma
    En İyi Avı:
    İstavrit,Sazan,Levrek
    Bende arkadaşlarımla 1 aydır gidip geliyoruz çok verimsiz geçiyor en son cumartesi Üsküdar dan başladık Beykoz'a kadar avlak deniye deniye yapmadığımız kalmadı ama sabahın 6 sına kadar tuttuğumuz 1 tane buyuk istavrit 2 dir sabahlıyoruz elimiz boş maltepe'de desek yine aynı. en iyisi galata ya gidip biraz avlanmak hiç yoktan elimiz boş gelmiyoruz oradan .. iyice hevesimiz kırılacak yoksa :) yanlız hiç balık tutamadan bogazda sabahlamak sanırım azmin göstergesi diyeyim :)

12. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    1.71 Boyunda kanlı canlı bir japon:)
    Favori Makine:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun zekası :)
    En İyi Avı:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun dostluğu..
    yasin benim kanatlarımın altında artık:D milleti uyuz edecek bi spinci daha yetişiyor:D

13. saykos

saykos Mustafa

ben pes ettim bile:(((((bu ne arkadaş anlamıyorum bi kere atçekte de balık yapışsın ya:mad: ama yok işte yok yok.sabah yok akşam yok gece yokbanghead
    sakin olmam lazım galiba:confused:

14. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    raporu görünce şöyle bir baktım geçmişe.. kendi tutduğum balığı en son 7 ocak da yemişim:D

her geçen yıl atçekci çoğalıyor arkadaşlar..ne kadar atçekci varsa merada, o kadar şansınız azalır..balık uyanıyor!! sakin noktaları da tarayın böylesi durumlarda..

15. saykos

saykos Mustafa

kadir üstad doğru söylüyor aynen katılıyorum.yeni atçekciler içine beni de dahil edebilirsiniz tabi:eek:
    KARAHANLIIIII kankam nerelerdesiiincyrr cyrr

16. zeplin33

zeplin33 ALi BİNAL

Favori Kamış:
    Ron Thonson TYran
    Favori Makine:
    Shimano Stradic CI4
    En İyi Avı:
    Baraküda 85 cm
    gecen sene bu zamanlar akkumdan turna ve kalamar almıştım. At çek çilerin çoğalması değilde merada bağırıp çağıran kafayı çekip durmadan dırdır edenlere lambasını hiç söndürmeyenler pisliğini denize atanlara uyuzum.

17. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Korkma abi korkma benden zarar gelmez :D yemli de olsa at-çek de olsa 4 kişiyi doyuracak kadar balık almam yeter bana, gerisini avlamam :) size kalır :D:D

Ustam benim :D:D:D kanatlar demişken, önce senin kanatları tamir edelim sonra kanatlarının altına al beni, bir gün at-çek yaparken kolun düşüvermesin yerinden :)

18. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Arkadaşım millet 1 aydır balığı kırdı erdemlide.sen nerdesin yahu?reelingŞaka değil.1 Aydır çok güzel çupra,karakulak ve barbun çıkıyor erdemliden.

19. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    2 haftada pes mi edilirmiş Ben 6 ay koştum levrek peşinden Koray 1 yıl Çağrı ve Gökhan hoca daha onuda göremedi. Çağrı lüferlerle idare etti oda 1 yıl sürdü gelmesi Gökhan hoca ise hala tek zarganada :D Uygun şartlarda mutlaka paşanın sizide ziyaret edeceği düşüncesindeyim. At çek çiler çoğalıyor mu eve bundan 5-10 yıl öncesi kim biliyordu ki butür şeyleri mühim olanın sayıdan çok bu işi yapanların bilinçli yapması.

20. ozzyjen

ozzyjen Özcan Yıldız

Ah be hocam 15 gunde pes etme sakın.Sen benım halimi görsen kendine sevinirsin resmen :D aylardır bos donmek üstüne yorgunluk uykusuzluk nedemek sen bılırmısın :D dün akşam yemli av sezonunu acayım dedim, halden sardalya aldım ki ilk defa sardalya kullanmak istedim.akşam gittim bır kere vurmazmı arkadaş yok vurmadı bile balık.at çek avlarımı sana soylemıyorum bıle :) sabah-gece- yıldırım çarpmasından mı kurtulmadım ve hala tek balık alamadım!!!... gecen sene koskoca kıs yagmur camurda sadece bır tane karakulak alabıldım yemlide.şimdi normalde benim ülkeyi terketmem lazım ozaman :D