Pesca Spigola 28.01.2013

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    cümleten iyi akşamlar:)

havalar bu aralar balık yönünden iyi gitsede..denk getiremiyorum bir türlü..birde bu aralar dalgalar kıyıya yanaştırmıyor,,kayaların üstü acayip yosun tutdu..ayakda durmakda zorluk çekiyorum:)

hele geçenki hadiseden sonra..birazcık tırsdım:D artık efelik yapmıyorum dalgalara:eek:
    hal böyle iken bir kaç denememden sonra nokta değiştirdim..orda bir takım sahteler denedim..tam levro havası ama bizimki yok..idk tek tabanca geziyorlar bu bölgede:rolleyes:
    denk getiripte tutabilirsen ne ala:D

bu gün yine böyle birşey oldu..artık tek sahte üstünde ağırlık vermiye başladım..hava kararmıya yakın..su bulanık,,dalgada olunca..kaküllü zokayı,oyuna dahil ettim..2ci yarının son 20dk sında:D

orayı yokla burayı yokla..arada bir bizim zoka çarpıyor taşlara..dip kayalık yer yer..ama takılmadı..çünkü sert çekmiyorum..taşa çarpınca ani duraklayıp tik tik kamışın ucu ile çok yavaş..taşdan sekiyor geliyor;)

sağımda 2 yemli avlanan var..böyle atıp çekerken..bir gerilme oldu..sertlik hissediyorum:cool: :D tamda dipteki kayanın az ötesinde..ama orda taş varmı bilmiyorum..sarımı durdurup ufakdan bir yokladım kamışın ucu ile..kimooo diye:)

karşıdan cevap geldi oda yolluyor mesajı misina ile telgraf çekti:cool: al beni diye:D sonra su yüzüne çıkınca balık..bu bir levro imiş..göz göze geldik:kiss: beni görür görmez,, yaa kadir abi yapma bunu gözünü seveyim:D her seferinde icat çıkarıyon başıma:pound: vallah tek edecem buraları dedi:D

dedim ağlama laa hönk hönk gel bir seveyimde öyle git dedim:D

balığı kıyıladım..mesafe 1.5mt..kaldırmam lazım..bir kaldırdım 2mt de öyle tarttım yukarıya aldım karaya paşamı:) ben hemen resim işine koyulurken yandaki çocuk koştu takım çantasına birşeyler arıyor..bir ara baktım atçek yapmıya başlamış:D balığın gazı ile epey dolansada..bu işin kendi kalemi olmadığını anlayınca..tekrardan aldı eline göl kamışını yemliye döndü:)
    tutup alı koydukları balıklarda istavrit gibi boyları:rolleyes:
    istavrit gibi derken o boyda bebe balıkları alıkoyuyorlar..melanuru..çuprası..vs vs..

bir kaç foto aldıkdan sonra saldım paşamı suya..;)

sezon başı 2 kere balığa kırdırmıştım misinayı biliyorsunuz o mevzuyu..o günden beri..ben bu düğümü kullanıyorum..polamardan daha sağlam bence..

Uploaded with ImageShack.us

makina: spro red arc
    kamış sapı kısaltılmış okuma alimuna 240:D
    misina powerline 20mm örgü..bu günde geçer not aldı benden..ucuna 28mm süper maxim misina bağladım..albright knot yöntemi ile..
    sahte çatal kuyruk..çinlilerin dükkanlarını gezmem lazım..benzer boyda bulabilirmiyim acep..
    49 cm geldi balık..

balığın suya bırakılma anı video..from youtube

http://www.youtube.com/watch?v=pdG_y1mVYa0

kalın sağlıcakla:)

2. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Helal olsun beaa.

3. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    Tebrik ederim güzel levrek yakalamışsınız, hemde kendi yaptığınız aparatla ..Vallahi helal olsun :)

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Çok keyifli ve güzel rapor Kadir abi.

Hareketler de oscarlık. 49 cm gelen levroyu salmışsın.
    Karnı da şiş gibi değil, sankim yumurta dökmüş gibi.
    Neyse saldıklarının karşılığı 69 cm'lik olsun şubat ortalarında. :)

Eskiden yöntem ve sahtelerini daha bir titiz saklardın gibi abi. :)
    İsimler verirdin. :) (Semih Şentürk gibi)

Sanki şu sıralar daha bir full paylaşım yapmaya mı başladın bana mı öyle geliyor. :)
    Gönlünce, güzel levrekler rastgelsin. :)

5. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    Valla helal olsun bende aldım teşhizatı gidecem -4-5 gün sonra :D Darısı başıma ben salmam ama :) tabi 45 cm den küçük gelirse salarım :=)

6. GanGBoi

GanGBoi Gürkan

Favori Kamış:
    APIA Foojin'X Grove Stream 93ML, MajorCraft Cross Ride XRS-1002H
    Favori Makine:
    DAIWA Morethan Branzino 2508SH LBD, DAIWA Catalina 4020PE-H
    En İyi Avı:
    48cm 1170 gr Levrek, 45,5 cm 790gr Kofana
    Güzel levroymuş kadir abi senin zoka güzel iş yapıyor :) levroyu özgürlüğüne kavuşturman da takdir edilecek cinsten:)

7. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Tebrikler Kadir Abi güzel av yapmışsın yine kendine has güzel anlatımınla çok güzel bir rapor yazmışsın.Daha iyileri rastgelsin!

8. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi tebrikler, özellikle levreğin sana abi çektiği kısma bayıldım :)

Bu arada volkan abinin fotoğraflar bölümündeki konusunda da kulağını çınlatmıştık burdan da tekrar teşekkür edeyim abi, senin kaküllülerden bir düzine yaptık hafta içi, silikonlara muhteşem aksiyon veriyor, çok teşekkürler paylaşımların için :)

9. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Tebrikler Kadir Abi. Tutmanın da salmanın da darısı başımıza diyelim...

10. vayacon

vayacon Gürel

güzel anlatım, alkışlanacak davranış...tebrikler

kakül +++++++++

11. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    tebrikler, balık yok falan derken gene güzel bir levrek gelmiş :thumb: bizim buradaki levreklerin yumurta dökmesi yakın herhalde pek hareket etmiyorlar bu günlerde idk

ben de bu düğümün tek katlı olanını iğnenin deliğinden iki kez geçiririp, sardığım kısmı da her iki delikten birden geçirip sıkarak kullanıyorum, o da çok sağlam. ama bu da iyiymiş. :rolleyes:

12. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Sizin orası hani levrek yapmıyordu:mad:

Bir daha olmasın:laughing:

Abi şaka bir yana tebrikler, modifiyeli çatal kuyruğa hayran kaldım desem yeridir:)

13. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 270 Spinning, Okuma V System 2.40 10-40gr, Shımano Alivio TeGt 30-60 Tele Spin
    Favori Makine:
    Shimano Sonora 2500 FC, Shimano Hyperloob 4000FB
    Kadir abi sen artık saldıklarını değil yediklerini videoya çek :)

14. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Abi rapor isimlerine ingilizce yazardın, artık italyanca da karışmış bakıyorum. Youtube videoları izledikçe insanın aklına kazınıyor dimi bu isimler, balık isimleri ve birçok tekniğin, malzemenin italyanca isimlerini ezberledim vallahi. :eek: :laughing:

"Spigola" yine 10 numara. :thumb: Paşa olmaya pek birşey kalmamış. :)
    Bizim bu tarafta bu kadarını gören olsa trofe der, o ayrı konu. :eek:

Tebrikler yine bu güzel avın ve aynen iade edişin için.
    Örneksin vallahi.

15. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim sağolun:) darısı sizin sahtenize nasip olsun:)

teşekkür ederim sağolun:) darısı sizin sahtenize nasip olsun:)
    kankim dediki bu levro erkek:D baktım baktım..erkek bu..:) sonra dedim hadi sende git..belkim buluşmayafalan gidiyordun,yoldan alıkoymuyayım seni dedim saldım:D
    paylaşım konusuna gelince..aslında çok kibirli insan var..bu denli paylaşım yapmak istemiyorum aslında..da.. arada sevdiğimiz merabalarını esirgemiyen insanlarımızda var..:) bu insanlarda faydalansın..istiyorum..
    onu sakla bunu sakla..bildiğini sakla..ee ne işin var o zaman burda idk amaç sevmediğimiz insanlara karşı..sevdiğimiz insanların ellerini güçlendirmek olsun:)
    teşekkür ederim kardeşim sağolasın:)

yeni takımın hayırlı olsun..inşallah tutarsın:) rasgelereeling

teşekkür ederim kardeşim sağolasın:) zakodan ziyade sahteninde cezbediciliği var:D benzerlerine bakacağım ebayda:)

teşekkür ederim kardeşim sağolasın:) sanada rasgelsin daha iyileri:)
    kaküllü zokalar iyi hoşdur:D birde ilgi çekici silikon takdınmı dahabi güzel oluyor:D teşekkür ederim kardeşim sağolasın:) darısı senle Volkan ın sahtesine nasip olsun:D bir birinize destek verin..2 li rapor isteyruk..beraber takılın aynı gün çekin balıkları:)

sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) ilkler salınmaz.:D tabi küçükse yani porsiyonluk deyilse salabilirsin:) sende bendeki cengaverler var ama ses seda yok sendenidk
    teşekkür ederim sağolun:) kaküllü 2013 e damgasını vuracak:D darısı sizin sahtenize nasip olsun rasgele:)

16. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Kralsın. Kral.

Her açıdan muhteşem, herşeyi ile.:)

17. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    İlk değil abi şimdiye kadar 3 ispendeğim var 2sini saldımmrsparkle Bundan sonrada salacağım. Cengaverler:rolleyes: İnan iğnelerindeki teller bile duruyo. Atmaya kıyamıyorum. Daha doğrusu meraların dip yapısını tam bilmediğimden silikondan başkasını atamıyorum henüz. Dandik olanları atıyorum oda nadiren.

Haa bayilere 8.8 lik cengaverlerin gelmişhihi 13-14 tl hemde. 3ünü aldım 2 tene daha alacam param olunca seri tamam olucakreeling

18. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim sağolasın:) aynı düğümü kullanıyordum ben polamarı keşfetmeden önce..polamar ondan daha iyi çıkmıştı..polamardan sonra bu düğümü buldum denedim..oldukca sağlam bir düğüm düzgün bağlayınca:) bağlamasıda basit:)
    levrek bu yıl dağınık geziyor aldığım duyumlar sonucu..yani beklediğimiz mekanlara teşvik etmiyorlar..boş alanda yemleniyorlar..surf takımları ile yemlide avlıyorlarmış..bayide söyledi geçen..adam dedi siz ne uğraşıyorsunuz sahteyle filan..millet yemlide levreği kırıyor dedi:) lodos un olduğu günlerde tutmuşlar..kumsalda..biz sahteyi o mesafeye ladosa karşı atamayızkiidk atsan neki.o derinliğe sahte inmezki aşağıya o lodos da:)
    vel hasım levrekler bu sene çok dağınık..yemlide çok levrek tutulduğunu duydum..farklı bölgelerde..levreğin olması gereken yerler deyil buraları, bu garip işte:D
    teşekkür ederim kardeşim sağolasın:)
    yediklerimide çekerim ya merak etme sen:D tuzda levro yapmıştım tüm aşamayı resimlemiştim..yayınlamadım henüz:D ama bu geçen yıla ait bir levro idi:) teşekkür ederim kardeşim sağolasın:)
    italyanlar bizim kafadan:) bir birimizede benzeriz:D japonların videosu sıktı..kum gibi levro var orda..orda bizi bilgilendirecek birşeyler yok..:) italyanlar da spin olayı çok yaygın..kimsenin burda iş yapmaz diyeceği sahte ile levrek tutuyorlar:) sasi ile levrek yaklıyor adam güpe gündüz..sasi tatlı su sahtesi turnaya has bir sahte..ama cezbettiren cezbettiriyor balığı:D
    geçen gün izledim yine bir italyan videosu..baba oğul tutup tutup salıyorlardı levrekleri:) 15 yaşında bile deyil çocuk tahminim.babası yetiştirmiş:)
    teşekkür ederim kardeşim sağolasın:) darısı senin oltanın başına:)

19. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın Nuri abim teşekkür ederim:) sizin som altın sazanlarıda görürüz inşallah yakında:)

dueller fazla dalmaz..ima su üstü sahten var;) popper sahten var bari bunları kullan:) 8.8lik hangisi ben unuttum:D

20. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Trappers abi;). Popperi kullandım sadece. Hiç biyerde yok. Kıyıda köşede kalmış bi bayide buldum Ankara'da. 2 tane mullet bitane de blue mullet aldım:D. İmalara kıyamıyom:D. Neyse konuyu dağıtmayalım abi. Herşey gönlünce olsun...