Bir de bunu izleyin Kadir abi Teşekkürler bu arada. http://www.youtube.com/watch?v=SXmsdAODXYE&feature=share&list=TL3p7dg4UxxZLcIMPwAncxoyaq9fmz5==y
İğne ve kurşun ile avcı takıma dönüştürme; Aksiyon testi videolarını da senden bekliyoruz Kadir abi. Sarı, Pembe ipetlerle çok iyi sonuçlar alınabilir.
bu videoyu ben foruma eklemiştim takribi 2 ay önce buda çok güzel olmuş bunu yaparken karidesin çenesinin altına,minik klipsli kurşun takılabilinir.. 5gr lık olanlarından.. müsait zamanda yaparım kışın evde yap canın sıkılmaz
baba olmak kolay deyil Volkan eli iş tutancıya kadar rahat yok sanahihi aynen abi, adam yapıyor bununla uğraşmak istemeziseniz, hazırını 1.50 tl ye alabilirsiniz aha böyle bayinin komşusuna emanet bırakacaktım..o yokmuş bayiye bıraktım..ee giripte boş çıkmak olmaz 10cm Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us gözlerine siyah oje uyguluyacağım.. tek eksiği o. kurşunu çenesinin altına monteliyeceğim iğne vasıtası ile,, bu şekilde daha kolay ve kaliteli aksiyon alır bu dipte hemde avcılığını artırır.. Uploaded with ImageShack.us bu silikonada kaküllü zokayı taktım aksiyon ekşın ekşın spagetti gibi çeker bunu içine levro:hungry: Uploaded with ImageShack.us
abi video beni resmen dumur etti.ben bunu yapsam kullanmaya kıyamam beyaawişin gırgırı bir yana.buna iğne nasıl takılıyor acep???