"Bir gun milli piyangodan ya da sayisal lotodan buyuk ikramiyeyi kazanirsam kendime soyle kocaman, konforlu bir tekne alacagim, emekli olmayi beklemeden kendimi denizlere atacagim" diyenler varsa, bu linke bir baksinlar... belki bir gun lazim olur ... http://www.apolloduck.web.tr Bakmak parayla degil ya
Hayal bile etmedim, daha doğrusu edemedim. Bu tür yatları olanların sanki dünyalı değil de bir başka alemin insanları olduğunu düşündüm hep. Helikopter sahiplerini mesela böyle düşünmedim ancak löküs yatlar sözkonusu olunca ne bileyim hayal ötesi gibi gelir bana hep. Piyango da kar etmez bu aletlere.
30 metre alti olanlar sanirim isimizi gorur ... zaten daha buyugune sayisaldan cikan para dahi yetmeyebilir
Ben de tam onu diyecektim ... soyle sancak tarafindan at-cek fena olmaz.. gerci oltayi sarmak biraz uzun surebilir ...
Kaliteyi uzaklarda aramayalım... Bende 4.5 fiber var... Üzerine bi tente geçirsem o da işimi görür... Yaz günü kamaraya mutfağa ne hacet...
Nuri abim, sen de onaylayacaksindir eminim, amator balikcinin boyle pahali oyuncaklarda gozu olmaz... belki "kedi - ciger - mundar" diyeceklerdir ama varsin desinler... bunlara binen adamlarin bir de tekneyi kullanan kaptanlari, baligi tutan, pisiren, servis eden calisanlari vardir... ee nerde kaldi bu isin keyfi o zaman?
tabi canım katılıyorum.... onlar ellerinde puro 3210a sms yolluyorlar zodiak botla lüfer+buzlu rakı geliyor puhahaha
Ben Abant gölü kıyısında bir ev hayal ederdim mahvettiler, Trabzon Uzun Göl kenarında bir ev hayal ederdim gölü havuz yaptılar..! Benim hayalim göl kenarında, arkası orman olan bir evdi, o da gerçekleşse bile Türkiye'de olamayacak galiba.. Keşke doğamızı koruyabilsek!! Bu tarz evler hayalim..