Selamlar arkadaşlar , Sizlere birkaç konuda danışmak istiyorum . Konu bugünlerde almış olduğum 4.5 metre polyester sandalımla ilgili. Teknem budur . 15HP Evinrude motor ile kullanıyorum . Ben bu teknenın tabanını ahşapvari birşeyle kaplamak istiyorum . Ayaklarımızı koydugumuz yerler cok kirleniyor ve leke tutuyor . Şerit laminant , rabıta yada ne gibi birşey önerirdiniz ? Ve bunu tabana nasıl monte etmelıyım yapıştırıcıylamı yoksa çakmalımıyım ? Duruma göre oturma yerlerinide aynı şekilde kaplayabilirim . Bunun tekneye bir şıklık katacağı kesin fakat dezavantajlarıda varmıdır ? Birde iki ıskarmozunda oraya aydınlatma için ne gibi bir ürün önerirsiniz? 12v ufak akülerden mevcut. Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim..
sana tavsiyem kardeşim genelde elektrik santrallerinde izolasyon amacı kullanılan malzemeleler var plakalar halinde satılıyor kolayca monte edilebiliyor yapıştırmana gerek yok gerektiginde çıkart tekneyi temizle yerine koy vuralplastik.com firması vardı bi istersen web sayfasına bak derim hayırlı olsun rasgele