Merhaba , hafta sonu Ören de balık avı hayallerimi gerçekleştiremeyince çareyi pazar günü İstanbul da balık avlamakta aradım. İlk durak Beykoz idi , Beykoz korusunun önünden sandal kiralayıp açıldım , yaklaşık sabahtan itibaren 2-3 saatimi geçirdim ama tek bir vuruş olmadı. Döndüm Anadolu Kavağı'na gittim, baktım kovalar boş. devam dedim : Poyraz köye... Ben ilk defa gidiyorum oraya , inanılmaz güzel bir yer , sanki İstanbul değil. Bir iki foto çektim , sizlerle paylaşayım istedim. Balık mı? Malesef ne burada ne anadolu kavağında bir tane bile tutamadım. Manzaranın keyfi ve dinlenmek kar kaldı yanıma. Buralarda avlananlar varsa tiyo ları beklerim. Bol ve büyük balıklar dilerim.
Deniz bu her zaman bize birşeyler verecek değil ya .Ama züğürt avuntusu işte gezdik dinlendik İşin sakası tabiki bunlar. Nasip kısmet bir daha ki sefere. İyi avlar. Rasgele
Lüfer zamanı ortalarında güzel levrek yapan yerlerden biridir orası. Güzel manzaralar, resimler için teşekkürler.
Poyrazköy Resimde görülen yere inmek zor , en azından ben bulamadım yolunu. Ama dediğiniz gibi burada çok balık vardır diye ağzımın suları aktı ama nafile. Epey kişi ile konuştum ,onlarda tutamamışlar. Neyse dediğiniz gibi her zaman balık tutabilecek değiliz ya , bu hafta sonu tekrar deneyeceğiz bakalım , kısmet.
Abicim ilk ve son 2 resimdeki yerin akşam alacakaranlıkta ki hali inanın bi o kadar korkunçtur .. Korku filmndeki uçurumları andırıyor.. Bir keresinde gitmiştim .. Karanlık çöküyordu yavaştan , birde rüzgar vardı dalgalar falan . Görülmeye değer bir kareydi .. Bide akşam deneyin orayı . mümkünse rüzgarlı bi akşam
Evet gerçekten de çok güzel bir yer.Mayıs ayında gitmiştim.İnsanın manzaradan kendini alamamaktan balık tutası gelmiyor valla.Ama Poyrazköy'ün balık bakımından bol ve bereketli bir yer olduğunu biliyorum.Ne de olsa boğazın giriş çıkış noktası.
sen gene şanslısın , muğlada oturuyorsun dimi , ben istanbulda öle avlaklara sahip olsak , ne isteriz daha?