Porsuk barajını besleyen Regülatör ve porsuk deresi.

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

1. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Kütahya da bulunan Regülatör piknik alanı ve porsuk deresinden görüntüler.

Objektife bakan Teke, Allah verdimderse benim oğlan, arkası dönük küçük perenses,benim kız.
    iğne bağlamakla meşgul olan, bendeniz, ve diğer balıkcı arkadaşlar.
    Doğa harikası bir yer, zaten bizde balık amaçlı değil, doğayı seyretmek için gitmiştik malumunuz bizim burada havalar halen çok soğuk geçmekte.

Devletsu işlerine ait güvenlikcilerin bekleme kulübesi. Derede ağla balık tutanlara müdahale edip her önüne gelene balık tutturmazlar.
    Buda küçük prenses bana çaktırmadan poz vermiş.

Son düzenleme: 5 Mart 2008
  2. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Güzel fotoğraflar..hangi balıklar çıkıyor burada acaba? teşekkürler.

3. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Sazan, Dargın, (bıyıklı) Kızılkanat, Gümüş balıkları çımakta.

4. sazan58

sazan58 S.Şeref

paylaşım için teşekkürler

5. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Gürkan abi paylaşım için teşekkürler . Ne kadar güzel bir dere ve manzaralar süper elinize sağlık evlatlarınızla güzel bir gün geçirmişsiniz.:)

6. Serkan.ist

Serkan.ist Hidayet

abi bir aynalı çıkıyor levrek çupra halt etmiş desem abartı olmaz kütahya yolu üstünde baraj kenarında kulübelerde kızartıyorlar parmaklarını yersin yanında soğan salatası veriyorlar hiç üşenmeden gidip yiycem yani şimdi:)

7. sazan_ustası

sazan_ustası Ulaş

Favori Kamış:
    sazan/yayın takımları
    En İyi Avı:
    sazan,yayın
    Manzara cok güzel Gürkan abi..Ailenle geçirilmek üzere nice mutlu pikniklere..

8. turacpalazi

turacpalazi

Ah Porsuk Ah...

Gürkan Bey,Size çok teşekkür ederim!Bir an içinde porsukta yaşadıklarım,hatıralarım canlandı gözümde.Beni eski günlere götürdünüz.
    Ben D.P.Ü. mezunuyum.Birazda tembel bir öğrenciydim açıkçası.1997'de girdim üniversiteye 2003'te mezun oldum.Yarı Kütahya'lı sayılırım yani.Balıkçılığa porsuk çayında başladım.Bana bu güzel tutkuyu aşılayan orasıdır.Birinci fotoğrafta karşı kıyıdaki suya doğru yatmış ağacın altı benim porsukta kendi rekorumu kırdığım yerdir.3 saat içinde 12 Kg. havuz balığı(Kütahya'da İsrail sazanı denir) tutmuştum.Tekrar çok teşekkürler.
    Küçük bir düzeltme:porsuk çayında Sazan değil Havuz Balığı(Carrasius Carrasius-İsrail Sazanı)çıkar.Eskiler sazan çıktığını söylerlerdi ama ben o kadar sene ne gördüm ne duydum.
    Not:Kepçe ve tırıvırı kullanımı engelleniyorsa çok sevinirim.O zamanlar kullanan çoktu malesef...Ayrıca Sayın TÜRKER o yediğiniz sazanlar oradan tutulmuyor malesef...

Son düzenleme: 5 Mart 2008
  9. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan

Sevgili kardeşim, öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Senin bahsettiğin yerdeki balıklar malesef o barajın balıkları değildir. Keban barajından getirip ordan tutmuş gibi, ordaki balıkçı kulübelirende satıyorlar. Yoldan geçen vatandaşta ooooooo koca baraj abooovvvv balıklara bak diye atlıyorlar. MALESEF böyle işte. İnsan oğlunun yapmayacağı yok. Aslında size bu açıklamayı yaparken utanıyorum ama malesef bu bir gerçektir. Bilginize.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Temmuz 2009
  10. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Teşekkür ederim sevgili kardeşim. Şayet buralara yolunuz düşerse başım üstünde yeriniz var, birlikte senin yere gidip olta atarız ne dersin.

11. WaHSi70

WaHSi70 halil bezmez

Favori Kamış:
    klasik dip oltası
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan,1.750 gökkusagi alabalik
    öyle bir anlattinki canım cekti ilk yolum düstügünde mutlaka gidecegim gecen kütahya dan eskisehire gectim dedigin yerleri gördum ama bilmedigim icin inan durmadan gectim malum sazan herkez pişiremez

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Temmuz 2009
  12. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Sen bu taraflara geldiniğinde beni bul. Bak nasıl sazan pişiriyorum ben sana.

13. mimar_06

mimar_06 özcan

Favori Kamış:
    dip oltası şamandıra
    En İyi Avı:
    sazan 5.5kg
    çok güzel kareler paylaşım ve bilgi için teşekkürler

14. gamın

gamın emine

balık

abi ben ordo oturuyorum zaten balık tutmaya gidelim bir gün

15. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Tabiki neden olmasın... Sürekli pikniğe gittimiz alan, hem merkeze yakın hemde iyi kötü olta yüzdürülecek yer... Akdimir özel eğitim merkezinin aracını kullanıyorum. Fatih mahallesinde iş yerim...

16. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Porsuk regülatöre pikniğe gidiyoruz bizde ayda 1-2 kere sazan ne tarafta çıkıyo Gürkan abi ben hiç rastlamadım gerçi orda hiç oltama balık takılmadı desem yeridir :) acemilik işte :(

17. bolulu14

bolulu14 çetin

Favori Kamış:
    Remixon Venüs 2.70 spin
    Favori Makine:
    Remixon Bluesky
    En İyi Avı:
    5 cm istavrit :)
    öncelikle kütahyaya kocaman selam ustat orda askerlik yaptım öle bir soguk yok ya ben boluluyum boluda soguktur ama kütahya gibi deil 3 ay kaldım hava üssünde herhalde 3-4 kere grip olduydum ALLAH kolaylık versin size ne diim

18. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Biz alıştık artık çetin abi kütahyamız soğuk olduğu kadarda sıcak :) Kışın ortasında neredeyse balık tutmak imkansız oluyor yakında buzları delcez :D

19. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Kütahya nın soğuğu elbette meşhurdur, rabbim kış aylarında kimseleri buralara düşürmesin... Adı üstünde KÖTÜNAHİYE :p :p Çalış çalış oduna kömüre çalış.. Bizim kaderimizde böğleymiş, bunada şükürler olsun... Her nekadar denizimiz olmasada, havamız soğuk olsada, insanları sıcaktır kütahyamın..